2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم واقعا پشیمونه اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست
اینکه میگن طلاق جنسی بگیر راستش خودمم میلی ندارم بهش ولی خب میترسم همینو بهونه کنه دوباره.....😔

طبیعیه که الان تمایلی نداشته باشی . معذرت می‌خوام ولی فعلا نقش بازی کن که بی‌تمایل هم نیستی به نظر من این کمک کننده است. یا زندگیت برات ارزش داره به هر دلیلی (بچه‌هات علاقه به همسر و زندگیت....) که براش تلاش کن یا برات ارزشمند نیست (که برای روحیه خودت تمومش کن, با وجود اینکه باهاش مخالفم) ببخشید عزیزم ولی معتقدم خیلی از این عزیزایی که به شما مشاوره جدایی میدن خودشون به هیچ عنوان حاضر به جدایی نیستند مگه زندگی که با تمام جسم و روح توی چندین سال درست شده میشه به این راحتی خراب بشه.. آدمی موفق که بتونه درست کنه نه پایان بده. طلاق حلالیه که عرش خدا را به لرزه در میاره. عرش خدا بی‌دلیل به لرزه در نمیاد.. اگه تهدیدهای زندگیتو تبدیل به فرصت‌ کردی آدم متفاوتی هستی و مطمئنم تو می‌تونی. تو همون آدم متفاوته‌ای. وقتی برادر شوهر طرف توئه یعنی تو خانواده شوهرت محبوبی. یعنی درست رفتار کردی. 

الان شما تو زمان خاص زندگیتی . سخته ولی تو از پسش بر میای ببخشید دور از جونت خیلیا هستند سرطانو از پا در میارن ،خیلیام با یه بیماری کوچیک جسمی از پا در میان. دور از جونت دور از جونت اگه از گروه اول بودی، موفقی.

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

طبیعیه که الان تمایلی نداشته باشی . معذرت می‌خوام ولی فعلا نقش بازی کن که بی‌تمایل هم نیستی به نظر م ...

عزیز دلم یه چیز دیگه هم بگم تصور کن دور از جون مریضی،سرما خوردی،بی‌حالی.. حالا بچه‌تم دور از جون مریضه اونم مثل تو سرما خورده و بی‌حاله.. حالا باید با دمنوش، سوپ و غیره بهتون رسیدگی بشه با اون حالت پا نمی‌شی؟ تلاش نمی‌کنی؟؟؟؟ پا میشی. درسته؟ سخته ولی به خاطر بچه‌ات پا میشی .الان تو بی‌جونی، اما افتادن تو افتادن یه زندگیه. پاشو از درخت زندگیت محافظت کن اگه شونه خالی کنی یه زندگی خراب می‌شه،ولی اگه مقاومت کنی خیلیا با مقاومت تو جون می‌گیرن. ولی باید درست مقاومت کنی. آه و ناله نداریم،بازگشت به گذشته نداریم،مرور خاطرات تلخ نداریم،بازگو کردن مداوم اشتباه طرف مقابلونداریم.گذشت بی چون و چرا هم نداریم.

به جاش پذیرفتن اینکه انسان ممکن الخطاست رو داریم. دنیا با یه اشتباه به آخر نمی‌رسه رو داریم. اینکه همسر شما در کنار اشتباهاتش خیلی خوبی‌ها هم داشته را داریم عزیزم شما با یه روباه طرف نیستی، بایک انسان طرفی که دلش نمی‌خواسته زندگیش به اینجا بکشه (مطمئن باش اگر قسمت بعد از لو رفتن اشتباهشو  نشونش می‌دادن و می‌دونست این اشتباهو نمی‌کرد )ولی خطا کرده حالا می‌خواد خطاشو جبران کنه و به امید خداو با کمک شما موفق میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه که الان تمایلی نداشته باشی . معذرت می‌خوام ولی فعلا نقش بازی کن که بی‌تمایل هم نیستی به نظر م ...

انشالله قربونت چقد حرفات خوبن

بااینکه شوهرم خوب بود باهام الانم خوبه ولی گاهی ی حرفایی میزنه ضدونقیض خیلی پرروئه خیلی

مثلا امروز بش کفتم اگه میخوای ببخشم خونه رو بتامم کن گف اگه بخاطر خونه میبخشی من‌میزنم بنامت ولی تو نبخش🙄

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
عزیز دلم یه چیز دیگه هم بگم تصور کن دور از جون مریضی،سرما خوردی،بی‌حالی.. حالا بچه‌تم دور از جون مری ...

عزیزم میشه بهم درخواست دوستی بدی من بلد نیستم اگه امکانش هس البته

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

آخی عزیزمممم خیانت لامصب خیلی چیز بدیه🥺🥺

به نظرم شما که قصدتون طلاق نیست و حالتون کنار هم خوب بوده کنار بیایید بخاطر خودت و آرامشت ، بخاطر بچه هات سعی کن بهش فرصت بدی

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

عزیز دلم یه چیز دیگه هم بگم تصور کن دور از جون مریضی،سرما خوردی،بی‌حالی.. حالا بچه‌تم دور از جون مری ...

آره خانوادش خیلی باهام خوبن مخصوصا برادراش و پدرش ، مادرش ک فوت کرده 

چون تا حالا هیچ بداخلاقی از من ندیدن

آخی عزیزمممم خیانت لامصب خیلی چیز بدیه🥺🥺به نظرم شما که قصدتون طلاق نیست و حالتون کنار هم خوب بوده ...

سعی میکنم ببینم چی میشه😔

درخواست دادم عزیزدلم.باعث افتخارمه

ممنون عزیزدلم

درخواست دادم عزیزدلم.باعث افتخارمه

عزیزم پذیرش زدم ولی هرچی میخوام پیدات کنم‌نیستی نکنه رد زدم حواسم نبود🥺میشه یبار دیگه بدی ببخشید

عزیزم پذیرش زدم ولی هرچی میخوام پیدات کنم‌نیستی نکنه رد زدم حواسم نبود🥺میشه یبار دیگه بدی ببخشید

نه عزیزم،قبول کردی،من آن نبودم.الان تو خصوصی سلام کردم