2777
2789

مثلا مشاوره غلط بده یا دعا بگیره یا چیزی به خورد پسرش بده حال جسمی و روحیش بد بشه .یا هر جور بتونه با حرف هاش حال پسر یا برادرش خراب کنه که زندگیش خوش نباشه و همیشه احساس گناه کنه که ازدواج کرده ...یعنی اینا همه اش فقط برای حسادته🤔یا این جور آدم ها سودی می برن از این کارها حالا مادی یا معنوی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برادر ادم زندگی خوبی داشته باشه هیچ خواهری نمیخواد زندگیش بهم بخوره 

ولی ادم حسود و روانی چرا همه جوره دوست داره زندگی همه بپاچه

خاله من از اون حسودو سمی هاست زندگی خواهراش و دوستاش و خواهرزاده ها همرو میخواد خراب کنه روانپریش تازه دخترشم شعبه دومش هست 

برادر و زن برادرم رزقو بختمو بستن مرتب هم برام دعا میگیرن نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن 

بخدا تو زندگی ب هیچی نرسیدم ولی نمیدونم ب چی من حسادت میکنن یا چیکارشون کردم ک اینطوری میکنن😔

حسادت نیست اینا به شدت کمبود محبت دارن و وابسته ان و کلا مریضن

یعنی این طوری به محبت میرسن ،اصلا درک نمی کنم ...خب یه نفر و اونم کسی که عزیزت هست رسماً داری نابود می کنی با هر ترفندی واسه محبت 🤔

مادر شوهرم  انواع انگ هارو میزد شوهر من کارش خیلی خوب بود م طلا زیاد داشتم همشو با دعوا و فتنه گرفت خونه ساخت به نام خودش چند طبقه بعد الان شوهرم همش میگهاون گفت اون منو فریب داد 

خدایا شکرت