2777
2789

این بلاگر های روزمرگی که از تمیز کردن خونه وبلاگ میگیرن و میزارن چیه🤔

چرا به نظر من یجوریهههه 🥲

آخه چرا آدم باید همه سوراخ های خونشو بیاره تو ویدئو تو پیج عمومی بزاره 🧐

خونش در همه احوال حتی کثیفش رو نشون بده 

از مرتب کردن رخت خواب و چمیدونم خرید لوازم آرایشی فیلم بزاره 🤦🏻‍♀️

حس میکنم آدم حریم شخصیش رو از دست میده انگار همه تو خونه زندگیتن🫡

نظر شما چیه؟؟ شما چطور فکر میکنید

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه کارشون همینه هرچند به نظر من کار مسخره‌ایه ولی خوب مخاطبای خودشو داره دیگه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

یه برنامه بود اینطور 

جم فوود نشون میداد من خوشم میومد از تمیزیش 

بعد پامیشدم خونه رو برق مینداختم 

🥴🤦😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اکثر بلاگرا بیخودن کلیپاشون،،خوب ک چی،زندگی همه مون همینه دیگه،از صبح ک عکس و فیلم از همه کارای ریزو درشتت ک چی،،چقدم ک دنبال کننده میگیرن واقعا منم درک نمیکنم مردم باعث میشن اینا پول مفت دربیارن و هی زن قوی زن قوی راه بندازن

عزیزم بخاطر پول.فکرکن تو شاغل باشی صبح زود پاشی آرایش کنی لباس خوب بپوشی بری سرکارت.اوناهم شغلشونه صبح پا میشن آرایش و لباس خوشگل ولی خوبیش اینه تو خونشون هستن لازم نیست برن بیرون.کارهای روزمره رو انجام میدن اگه ویوشون بالابره فالوور زیاد بشه واقعا پول خوبی درمیارن وگرنه بیکار نیستن بخاطر. من و شما فیلم بگیرن بزارن اونا شغلشونه 

من  فقط صبورا رو فالو دارم از بین بلاگرا یجوری با جون و دل همه جارو میسابه روانم اروم میشه🤣

و واقعا از این سبک ولاگای تمیزی خونه خوشم میاد انگیزه میگیرم پامیشم منم خونه رو تمیز میکنم😁

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓