2777
2789

چجوریه که اینجا من کلی نظر خوندم که تو بارداری پریود شدن 

در حالی که اصلا صحت علمی نداره و دکترا اینو حتی ۱ درصد هم قبول ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم اما زن عموی منم تو بارداری پریود می شد...مثل پریود معمول نه...اما هر ماه خون ریزی کمی داشت بعد فکر می کرد سقط می خواد کنه در صورتی که سقط نبود...برام عجیب بود.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

برو یه سرچ بزن تمام نوشتن به اندازه پریود همان مقدار و همون روز

چرت میگن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

دکترای تو مغز شما قبول ندارن...دوتا مقاله بخون و سرچ بزنمادرم و خودم نمونه بارز هستیم

عزیزم شما برو بخون سرچ بزن من تمام سایت های دکترا رو زیر رو کردم همشون گفتن امکان نداره 

منم در عجبم که اینجوری میشه 

چون من خودم رابطه با کاندوم داشتم و بعدش پریود شدم چند وقته استرس بارداری گرفتم