2777
2789
عنوان

سی سالگی خیلی بعید و دور بود(ورود دهه هفتادیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 89 پست
شلوارهای گل گلی و لباس هایی که ست نبودن و مردم بی ریا و مهربون بوی نون بربری تازه و عطر شیرینی فروشی ...

آره من و دختر عمو وپسرعموهام مینشستیم پای اخبار ساعت ۷ ببینیم برای فردا تعطیلیم یا نه وقتی تعطیل اعلام میکردن از خوشحالی هوار میکشیدیم الان هرکدام خودشون یه جایی زندگی میکنن سالهاس پسرعموهام رو ندیدم اصلا خیلی یهویی همه چیز عوض شد چقدرررر همه چیز ساده و بی ریا بود 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

منم ۳۲ ساله شدم چند وقت پیش به شوهرم میگفتم که یه زمانی فک میکردم ۳۰ ساله ها خیلی بزرگن الان خودم ۳۰ رو رد کردم....

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
۳۰ساله ب بعد آدم ب پختگی میرسه؟؟

برای من اینجوری بود یه اتفاقاتی واسم افتاد که یهو از اون دنیای خیالی خودم پرت شدم تو واقعیت، واقعیتی که برام خیلی سنگین و عظیم بود

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

جالبه، خیلی ها میگن آدمای سمی رو حذف کردیم‌‌‌...به احتمال زیاد خودمونم جز همون آدمای سمی هستیم

بله احتمالش هست منم آدم سمی زندگی کسی دیگه باشم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

آره من و دختر عمو وپسرعموهام مینشستیم پای اخبار ساعت ۷ ببینیم برای فردا تعطیلیم یا نه وقتی تعطیل اعل ...

من برای نون بربری های تازه دلم پرمیکشه برای زن های چادر به سر گل گلی تو کوچه ها و دیدن دسته جمعه پرواز پرنده ها تو هوای صاف و آبی تنگ شده 

الان چشم چشم رو به زور میبینه چه برسه به پرواز پرنده ها 

من برای نون بربری های تازه دلم پرمیکشه برای زن های چادر به سر گل گلی تو کوچه ها و دیدن دسته جمعه پرو ...

آره چقدر نون بربری ارزون بود وای خدا بابابزرگ خدابیامرزم هروقت گوسفند قربونی میکرد کله پاچه رو میداد به ما چه کیفی داشت اونو دور هم خوردن الان مامان وبابام دیابت داند چیزی جز پنیر نمیخورن صبحونه 😔به خودم که میام چقدر عزیز از بین ما کم شدن ،  رنگین کمان های بعد بارون یادته 🥺 چقدر بزرگ وباشکوه دیده میشد تو آسمون چرا دیگه بارون نمیاد خداااا

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️