2777
2789
عنوان

سی سالگی خیلی بعید و دور بود(ورود دهه هفتادیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 89 پست
۲ سال از من بزرگترن

اصلاخودم دوس ندارم۳۰ساله شم😢

خیلی حس غریبیه😂

فعلا۲۴سالمه ولی از۱۹سالگی درگیرزندگی مشترک بودم وب نوعی سختیای زیادس تحمل کردم واصلاجوونی نکردم قطعادلم تنگ میش براین روزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۴ سالمه الان خودمو بیشتر دوست دارم پخته تر باکلاس تر حتی زیباتر از قدیم چون دیگه شناختت کامل شده چ ...

یه اتفاق خوبی که ۳۰ سالگی برام داشت این بود آدمای سمی زندگیمو به راحتی کنار گذاشتم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

وای قلبم درد گرفت منم دلم لک زده برای اون روزا صحنه زیباتر از اون وجود نداشت تازه شهر ما سردسیربود ه ...

شلوارهای گل گلی و لباس هایی که ست نبودن و مردم بی ریا و مهربون 

بوی نون بربری تازه و عطر شیرینی فروشی محله مون زن های چادر به سر ای خدا من اون روزها رو میخواااااااام 

یه اتفاق خوبی که ۳۰ سالگی برام داشت این بود آدمای سمی زندگیمو به راحتی کنار گذاشتم

آفرین منم دارم یکی شون حذف میکنم قبلنا همش دلم براش میسوخت باهاش کنار میومدم ولی دوباره یه جای بد نیشم میزد دیگه قیدشو زدم..تمام😅

اون روزا هیچ وقت دیگه تکرار نمیشن انگار آسمونم قهر کرده سال هاست برفم نمیبینم

موافقم خدا باهامون قهر کرده برف هم بیاد شبیه اون روزها نمیشه صفایی نداره حداقل واسه من اینجوریه چون کسی نیست باهاش برم برف بازی هم بازیم بابام بود 🥺

آفرین منم دارم یکی شون حذف میکنم قبلنا همش دلم براش میسوخت باهاش کنار میومدم ولی دوباره یه جای بد نی ...

کار خوبی میکنی مگه قراره چندبار زندگی کنیم که اونم زجر بکشیم

موافقم خدا باهامون قهر کرده برف هم بیاد شبیه اون روزها نمیشه صفایی نداره حداقل واسه من اینجوریه چون ...

خدا بیامرزتش عزیزم ببخش ناراحتت کردم