2777
2789
عنوان

سی سالگی خیلی بعید و دور بود(ورود دهه هفتادیا)

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 89 پست
واسه منم ۳۰سالگی خیلی دور بود فکر میکردم هرکی سی سالشه خیلییی بزرگه دوست نداشتم انقد بزرگ‌شم به سی ...

انشالله پختگیت با اتفاقات قشنگ همراه شه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چقدر نون بربری ارزون بود وای خدا بابابزرگ خدابیامرزم هروقت گوسفند قربونی میکرد کله پاچه رو میداد ...

آره روی زمین هم رنگین کمون درست میشد با خواهرم میرفتیم  روی بالا پشت بوم رنگین کمون پیدا میکردیم 

از 25 سالگی به بعد بزرگ نشدم پیر شدم بابای گلم رفت😭😭😭😭

وقتی بهش فکر میکنم یه دوره ای دوست داشتم بزرگبشم به تک تک اون لحظه ها فحش میدم بزرگ شدن قشنگ نبود آخه الان چه لذتی از این زندگی میبرم اه 

آره روی زمین هم رنگین کمون درست میشد با خواهرم میرفتیم روی بالا پشت بوم رنگین کمون پیدا میکردیم از ...

آخ عزیزم خدا بیامرزه روحش شاد باشه حالا خوبه ما بچگی کردیم بچه های الان حتی دلخوشی های مارو ندارند همه خونه ها اپارتمانی نه خواهری نه برادری فقط چشم وهم چشمی بچه هاحسود وعقده ای بار اومدن من میگم دوران بچگی های ما بهتر از اینا بود 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

آخ عزیزم خدا بیامرزه روحش شاد باشه حالا خوبه ما بچگی کردیم بچه های الان حتی دلخوشی های مارو ندارند ه ...

آره بابا اون موقع ها امنیت بود با بلوز شلوار میرفتیم از اینور خیابون تا اونور خیابون دوچرخه سواری میکردیم کسی هم کاری باهامون نداشت الان چی بچه ها موندن تو قوطی کبریت 

من یه خواهر و برادر از ودم بزرگتر دارم باهم کارت بازی میکردیم از اونا که عکس فوتبالیست ها یه طرفش بود 

آره بابا اون موقع ها امنیت بود با بلوز شلوار میرفتیم از اینور خیابون تا اونور خیابون دوچرخه سواری می ...

وای چقدر دلم گرفت دلم واسه  اون روزا تنگ شد شب پنجشنبه میرفتیم خونه بابابزرگم دوتاخاله ومامانم هم بودن بابابزرگم کم شنوا بود و توهال میخوابید این ۳ تا خواهر تو اتاق تا ۴ صبح فقط بگو وبخند چایی و میوه داشتن یه دایی مجرد داشتم اونم بعصی وقتا تو جمعشون بود برف میبارید تا زانو باید راه بازمیکردی بتوتی بری دستشویی بعد دستات رو روی بخاری گرم کنی به قول شما ازپشت پنجره هوا سرخ بود البته پنجره بزرگ رو به حیاط خودت تصور کن چه صحنه ای میشد بابابزرگم که فوت شد خونه رو دایی هام برداشتن مامانم طفلی شاید سالی دو سه بار بره اون خونه 😭😭😭 اونم همیشه گریه اش میگیره وقتی جای خالی پدرش رو میبینه تو خونه دیگه اصلا نمیره 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

غم و غم و غمممم.از بیرون همه حسرت منو میخورن اما از درون متلاشی م

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

چرا عزیزم؟ به داشته هایی که داری و دیگران حسرتشو میخورن فکر کن

یمدته درجامیزنم هیچ اتفاق مثبتی نمیفته.این اذیت م میکنه که از دوسال پیش تاالان یه اتفاق جدید تو زندگیم نیفتاده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

منم وقتی بچه بودم فکر میکردم 18 سالگی خیلی بزرگه الان باورم نمیشه 18 شدم اصلا حس خوبی ندارم دلم میخواد بچه باشم دنیای بچگی خیلی قشنگه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یمدته درجامیزنم هیچ اتفاق مثبتی نمیفته.این اذیت م میکنه که از دوسال پیش تاالان یه اتفاق جدید تو زندگ ...

این یکی از مشکلات زندگی اکثر ما جوونای ایرانیه تقصیر تو نیست

انشالله همه چی درست میشه

منم وقتی بچه بودم فکر میکردم 18 سالگی خیلی بزرگه الان باورم نمیشه 18 شدم اصلا حس خوبی ندارم دلم میخو ...

الان بهترین و ایده آل ترین سن رو داری حتما آینده ات رو بساز رشته خوبی برو هدفاتو مشخص کن تا بعدها تو ۳۰ سالگی حسرت این روزا رو نخوری