2777
2789
عنوان

خانوم های باسیاست بیایین

193 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من به خاطر قضیه ناراحتی که از طرف مادر شوهر و جاری و شوهرم بود چند روزی خونه مادرم بودم 

تا که امروز شوهرم اومد دنبالم و منم فقط بخاطر بچه ایی که دارم و زندگیم اومدم ولی دلم صاف نیست اصلا باهاش 

البته چند روز بعد قراره بریم مشاوره 

از یه طرفم مادرم حامیم هست ولی دلم میسوزه براش که انقدر فکر و دلش مشغوله برام 

چون پدر و مادرم جداشدن و مادرم خیلی خوب من رو درک میکنه 

اما از این ببعد میخوام با سیاست و جدی و عاقلانه برخورد کنم 

خانوم هایی که سیاست بلدین در خصوص رابطه با شوهرم و خانواده اش بهم بگین لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که اومده دنبالت و میخواد بیاد مشاوره و مامانت پشتته چند هیچ جلویی . برو مشاوره درست میشه همه چی

نه خواهر اومد دنبالم 

ولی خیلی تهمت زد به مامانم از همین دلم گرفته و دلم صاف نیست باهاش 

اگر به خودم چیزی میگفت مشکل نداشتم و لی اینکه به مامانم تهمت ناحق زده خیلی ناراحتم اصلا انتظارش رو نداشتم

نه خواهر اومد دنبالم ولی خیلی تهمت زد به مامانم از همین دلم گرفته و دلم صاف نیست باهاش اگر به خودم چ ...

هوف . سخته ولی بازم برین مشاور زمان بده شاید راهی باشه بعدم دلی که شکست زود صاف نمیشه به دلتم زمان بده

سلام خواهر جان واقعا آدم اگه به خاطر خودش اول بعد بچه اش تلاش کنه موفق میشه یه گروه توی ایتا هست سیاست های زنانه یه خانم به اسم مریم سادات اداره اش میکنه نکات خوبی داره چیزای که توی زندگیم ناخود آگاه رعایت کردم و نتیجه گرفتم و خیلی چیزای دیگه که هیچ وقت فکر نمی کردم اینقدر توی زندگی تاثیر داشته باشن .اگه پیدا نکردی بهم پیام بده که لینکش رو برات پیدا کنم

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
یه خلاصه اینجا بگو حوصله ندارم برم بخونم کامل

سفر اربعین رفتیم کربلا من و مامانم و برادر و شوهر و جاریم با بچه ۵ ماهه اشو مادر شوهرم 

منم چون ۵ ماهه باردارم خیلی حساس شدم 

تو این سفر دوست داشتم شوهرم بهم توجه زیادی کنه بهم 

اولا کمی توجه داشت ولی آخراش جاریم و مادر شوهرم بهش چسبیده بودن و ول نمیکردن 

چند بار به شوهرم احساساتم رو گفتم توجه نکرد و حرف زور زود 

دیگه آخراش مثل یه غریبه رفتار می‌کرد 

منم آخر شبی که برگشتیم با مادرم رفتم خونشون 

مادرم چند بار بهم گفت برو خونتون ولی من گوش ندادم 

امروز که شوهرم اومد دنبالم به مامانم گفت تو آوردی و تو ناراحتی بوجود آوردی و ....

سفر اربعین رفتیم کربلا من و مامانم و برادر و شوهر و جاریم با بچه ۵ ماهه اشو مادر شوهرم منم چون ۵ ماه ...

میخواستی بگی من زن حامله نیاز به مراقب وتوجه دارم بعد بگو مامانم چکاره اس خودم دلم خواست بیام دلم گرفته بود ازت دعوا هم نکن با ارامش بگو 

خدایا پناهم باش
سلام خواهر جان واقعا آدم اگه به خاطر خودش اول بعد بچه اش تلاش کنه موفق میشه یه گروه توی ایتا هست سیا ...

باشه برام بفرست ولی اون سیاست هایی که تو کانالا و ... میزارن خیلی کلیه 

من خودم شخصا آدم دو رو نیستم و نمیتونم باشم و آدم های دو رو رو هم نمیتونم تحمل کنم ولی خانواده شوهرم اینطوری هستن تا جایی که به زندگی من دخالت نکنن کاری ندارم 

ولی مادرشوهرم خیلی دهنش پاره هست تو هرجمعی میشینه از من میگه من دوست ندارم اولا تحمل میکردم ولی اخیرا مستقیم تو روش جواب میدم جلو شوهرمم 

و شوهرمم سر این هم بامن ناراحته 

چیکار کنم ؟ 

نه میتونم خودم رو کنترل کنم 

نه میتونم مثل اونا دو رو باشم

الان خوندم ماجرای دعواتون رو . میگن مردها رو سه جا باید شناخت یک پیش خانوادشون دو پیش زنای جوون دیگه سه پیش رفیقاشون . خب همسرت دومورد اولو تو سفر داشته مادر و جاری و خودشو نشون داده .چجوری ۸ سال زندگی کردین خودشو نشون نداد یهو اینجا؟رفت‌وآمد نداشتید؟چقدر عجیبه 

الان خوندم ماجرای دعواتون رو . میگن مردها رو سه جا باید شناخت یک پیش خانوادشون دو پیش زنای جوون دیگه ...

بله متاسفانه 

بخاطر اینکه دوریم از هم و مادرش سالی یبار میاد 

جاریم هم تازه ازدواج کرده و اولین بارش بود اومده بود خونمون