2777
2789

سلام بابام خیلی مرد آبرو داری هستش 

با ایمان و دستش تو کار خیر هست تو فامیل و آشنا و همسایه کلی اعتبار داره و همه احترام بش میزارن سنی هم ازش گذشته 

شوهر احمقم مسخرش میکنه ما سید هستیم اجدادپدریم متولی یه امام زاده هستن تو یه روستا و الان پدرم و عمو بزرگم چند هفته یه بار میرن اونجا برا نظافت و رسیدگی دیروز شوهرم و دوسناش رفتن تو او روستا مجردی برا تفریح خبر مرگشون بعد اهالی روستا گویا بشون تذکر دادن با شلوارک بودن صدا آهنگ زیاد کردن و قلیون و شایدم مشروب خوردن  بعد شوهرم با یکیشون درگیری لفظی کرده و خودشو معرفی کرده دیگه اون آقام اآشنا بوده گقته الان زنگ میزنم به پدر زنت اونم بابامو مسخره کرده گفته یه مشت بزنم بش میره زیر زمین  چون بابام قدش کوتاه هست همیشه مسخرش میکنه بعدم جلو همه گفته سید نخودی به بابام احمق بیشعور  بابام زنگ زد گلایه که آبرومو برده بعد میگه باش دعوا نکن بش حرف زدم چون طاقت نداشتم باز یه عالمه توهین و حرف بد بش زد گناه بابام چی هست بعد از یه عمر زندگی آبرومندانه فحش بخوره و آبروش بره 😭از شوهر کثافتم متنفرم 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.