2777
2789

برگشت گفت مامانم عکس ی سرویس فرستاده برات بگیرم 

(ما رسممون اینه پدر داماد سرویس بخره).

منم اینارو بهش گفتم 

[۸/۳۰،‏ ۲۰:۵۳] هیچ: چرا بابای من وسایل زندگی مارو بگیره ؟
خب از اینورم عوض کن دیگه ؟
بابای من انصافه چن صد ملیون هزینه وسیله بده ؟
چرا اونوری زحمته ؟ این طرفی زحمت نیست ؟ دوست نداری خانواده ی خودت زحمتی براشون ایجاد بشه
بعد بابای من با ۵ تا بچه باید هزینه وسیله بده ؟
اونوری بده اینوری خوبه ؟
نگو انتطار زیاد ندارم که الان فقط ی یخچال ۱۰۰ ملیونه باقی بماند
[۸/۳۰،‏ ۲۰:۵۶] هیچ: میخوای خودت سرویس بخری بخر اما وسایلم خودت بخر اگر برای بابای تو زحمته که فقط ۳ تا بچه داره تازه بچه هاشم پسرن واسه بابای من که ۵ تا بچه داره دخترم هستن بیشتر زحمته بخواد هزینه زندگی مارو بده
اگه واقعا نمیخوای زحمتت گردن کسی باشه گردن بقیم دلت نیاد باشه دیگه اونم بابای من که روزی ۱۰۰۰ دوز قرص میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو نامزدی دعوا داشتین سر یک سرویس

موندم تو زندگی مشترک میخوای چیکار کنی از دست این😐😐😐😐

خواهر یکم ملایم تر باهاش صحبت می کردی حالا

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

حرفات حقه ولی لحنت تندهای کاش ملایم تر میگفتی

خیلی دلم میسوزه اصلا دلش نمیخواد آب تو دل خانواده ی خودش تکون بخوره بعد برا جهاز میگه انتظار زیادی ندارم خوب الان تو این گرونی یه یخچال چقدره 

اعصابم بهم ریخت یهو

کاش این قضیه جهیزیه دادن و سیسمونی و اینا کلا تموم شه کی گفته حتما باید خونواده عروس جهیزیه بدن زندگ ...

دلم میسوزه بابای اون هزارتومنم نده اونم توقع نداره ازشون 

بعد چرا از بابای من باید توقع کنه ؟

ما آشنام هستیم رسمامون یکیه چرا اینوری رسم خوبه اونوری بده

خیلی دلم میسوزه اصلا دلش نمیخواد آب تو دل خانواده ی خودش تکون بخوره بعد برا جهاز میگه انتظار زیادی ن ...

شوهرمنم هم سرویس خرید هم چیزایی ک تو جهاز پای خودش بود

بقیه هم پدر من داد،ولی ازونطرف پدرشوهرم بهمون خونه داد

شوهرمنم هم سرویس خرید هم چیزایی ک تو جهاز پای خودش بودبقیه هم پدر من داد،ولی ازونطرف پدرشوهرم بهمون ...

این میخواد باباش هزارتومنم نده منم میگم باشه نده اما چرا به بابای من زور بیاد ؟

نه هزارتومنم ندادن

بگو بهش اینو. سرویس رو حالا فاکتور بگیر. 

بگو همینقدر که پدرم کمک کرد پدر شمام باید کمک کنه. البته خب واقعا به شرایط مالی خانواده هام هم هست متفاوته

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc