2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه منظورت گیر کردن چیزی تو گلو هستمنم درگیرش بودم راهش اینه که روی زبونت رو هم مسواک بکشمنی و ...

من همیشه عادت دارم حین مسواک زدن ، رو زبونمم میکشم ، ولی چه ربطی به حلق داره ، همش تو حفره های گلوم تخمه و هسته و استخون و .... چیزای دیگه گیر پیکنه ، انقد رفتم پیش تول گیر خسته شدم ، فک کنم شما با سنگ لوزه اشتباه گرفتین

اهان انشالله خوب شی زودتر،،نشنیده بودم،،نرفتی دکتر؟؟

ممنونم 🙏🏻 رفتم ، متخصص گوشو حلقو بینی فقطو فقط میخنده و مسخره میکنن ، خیلی از دکترا خودشونم میدونن چیه ولی به نفعشونه ک خودشونو بزنن ب اون راه 

امیدوارم هیچکس دچارش نشه 

انقد رفتم انگشت کردن توو گلوم ، حفره های گلوم گشاد شده ،

ممنونم 🙏🏻 رفتم ، متخصص گوشو حلقو بینی فقطو فقط میخنده و مسخره میکنن ، خیلی از دکترا خودشونم میدونن ...

عجب،،چه بی سوادن خب خنده نداره اینم ی مشکله دیگه اگه اذیتت نمیکرد ک نمیرفتی،بگو تو ک میخوای پولتو بگیری اگه سوادشو داری درمانش کن

عجب،،چه بی سوادن خب خنده نداره اینم ی مشکله دیگه اگه اذیتت نمیکرد ک نمیرفتی،بگو تو ک میخوای پولتو بگ ...

میگن دروغه ، خرافاته 

چی بگم دیگه خستم از همه چی ، یه کاربر قدیمی سال ۹۸ ، یه پست گذاشته ک ی دکترو پیدا کرده ک حفره های گلوی پسرشو ببینده ، ولی مال ۶ سال پیشه ، پیام دادم ، نمیدونم چطوری باید بهش دسترسی پیداکنم