2777
2789

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید  خدمت دوستان کنکوری بنده قبل هرچیزی بگم مشاور نیستم صرفا شخصیم که دوست داره کمک خودم ۱۳۰۰۰ کشوری ۶۸۰۰ منطقه یک شدم الانم سال دوم مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران مرکز هستم دولتی سمنان هم اوردم هر سوالی در مورد انتخاب رشته داشتید من یا بقیه دوستان پاسخگو هستیم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

لطفا بیاید تاپیک اخرم 

مطمعنم به درد همه کنکوری ها می خوره خیلیا کتاب ندارن

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام بدونم تا ی رتبه ای امسال فرهنگیان مجاز شدن ؟

متاسفانه فرهنگیان بحثش از ۵ رشته کنکور جداس و فرق میکنه بنابراین اطلاعی ندارم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

من میخام بدونم تا ی رتبه ای امسال فرهنگیان مجاز شدن ؟

فرهنگیان دیگه رتبه نمیدن فقط تراز

اونم چون بومی گزینی داره ی شهر با تراز 5000 قبول میشن ی شهر با تراز 8500 هم مردود میشن 

رتبه ۲۱هزار و تراز ۷۶۰۰منژقه س تجربی چیا میاره

رتبه در منطقه هم بگید

رتبه ۲۱هزار و تراز ۷۶۰۰منژقه س تجربی چیا میاره

رتبه رو چون دقیق نمیدونم ولی خیلیا با همین تراز چون سهمیه منطقه ۳ بوده پزشکی و دندان پزشکی تهران رو راحت اوردن منتها کشوری ماکسیمم ۲۰۰ منطقه ۵۰ بوده

رتبه در منطقه هم بگید

سلام به نظرتون با رتبه ۱۴ هزار پرستاری و هوشبری کرج یا اراک و قم میارم ؟ منطقه یک

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.