2777
2789
عنوان

کنکوریا و پشت کنکوریا بیاین تاپیک مفیدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 114 پست
با ۱۸۵۰۰ یکی جندی شاپور اصفهان اورده منتها یکیم ۱۷۹۸۳ روانشناسی غیر انتفاعی رفاه تهران اورده

پس ینی با ۱۸۰۰۰ میشه شانس برای پیرا داش

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

پس ینی با ۱۸۰۰۰ میشه شانس برای پیرا داش

بله

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنعتی قم سطح علمی ش چطوره؟شانس قبول شدن شاهد یا الزهرا دارم؟

ببین رتبت شدید لب مرزه برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه تبریز اگه بومی باشی یا شبانه بتونی احتمالش هست ولی دانشگاه ها تهران و شهر های بزرگ دیگه در نمیای

نظرتون در مورد دانشگاه علم و فرهنگ چیه

دانشگاه خوبیه من خودم قبل ازاد میخواستم علم و فرهنگ برم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

دختر خاله من سال پیش پشت کنکور بوده امسال رتبش شده 3700منطقه دو نمیدونه دوباره پشت بمونه یا نه 

خودش که سال دوازدهم بود هیچی نخوندم فقط دیپلم گرفت امسال هم سر معدل یازدهم وقتش رفت

شما تو یه تاپیک گفتبن مصطفی نادری برای مشاوره خوبهایشونن چون چیز دیگه ای گوگل نیاورد،خودتون برای مشا ...

بله فکر کنم خودشونن فقط دقت کنین دفترشون سمت گیشاست