2777
2789

حقیقتا داستان اینه که من نمونه انسانی قبول شدم

و خیلی هم علاقه دارم به دروسش و به رشته حقوق

خیلیم تو رشته های دیگه تحقیق کردم و که تعصبی تصمیم نگیرم ولی بعد اینکه جواب نتایج نمونه دولتی اومد انگار وقتی که همه چی قطعی شد من یه چیزی افتاد به جونم که همش به ریاضی فکر میکنم عذاب میکشم چون میدونم الان هرکسی بخواد منو ببینه میگه وا تو که درست خوب بود چرا رفتی انسانی

از طرفی وقتی فکر میکنم من تو نهم خودمو میکشم تا ریاضی ۱۹ و نیم بشم ارزوی ۲۰ بدون ارفاق تو دلم موند

نگرانی و فکر اینده دیوونم میکنه. پدرمادرمم خیلی دوس دارن فرهنگیان قبول شم اما اونم متقاضی بیشتری داره تو انسانی سخت تره

از طرفی میگم مدرسه شروع میشه این حس و حالم بهتر میشه اما واقعا دیگه نمیدونم خسته شدم از فکر و خیال

من فکر میکردم حسابداری و روانشناسی فقط برای انسانی ان امروز فهمیدم شناورن. خواهش میکنم خواهرانه یه چیزی بگید که اروم شم و بفهمم دارم چیکار میکنم ببخشید که زیاد شد🤝🏻

الان داری تصمیم احساسی میگی 

اگر به تحقیق هایی که کردی و رشته ای که انتخاب کردی کامل همه چیزشو بالا پایین کردی منطقی برو جلو 

احساسات تغییر میکنن مخصوصا حرف مردم که چرا درست خوب بود رفتی انسانی 

نمیدونم درستون برای هر دو رشته چطوره ولی اگر واقعا ریاضی نوزده هستی و میتونی براش تلاش کنی ،اوکیه 

خودتم که میگی رشته ها ی مورد علاقت شناورن

و توی انسانی رقابت سخت تره 

پس توی ریاضی شرایطت بهتره 

الان داری تصمیم احساسی میگی اگر به تحقیق هایی که کردی و رشته ای که انتخاب کردی کامل همه چیزشو بالا پ ...

اخه واقعا اونقدر به ریاضی علاقه مند نیستم که سه سال دبیرستان و به علاوه سال کنکور براش بخونم از طرفی همش فکر میکنم اگه میرفتم انسانی میتونستم حقوق قبول شم و حسرتش برام میمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگم که هست بیشتریایی که میرن انسانی بخاطر ریاضی ضعیف شون میرن خب اینکه من ریاضی به نسبت خوب باشه برام نقطه قوته که بتونم اگه حقوقم قبول نشدم اقتصاد و حسابداری و ‌‌.. اینا قبول شم