2777
2789

آره یکی از فامیل هامون 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال کنم هس؟با ۲۳هزار منطقه ۳فیزیو میاره؟یا پرستاری و بهداشت

فیزیو آخرین قبولی پارسال رتبه ۴۰۰۰ بوده 

پرستاری آزاد احتمالش بالاس دولتی هم اگه منطقه ۲ باشی شهرستان ها 

پرستاری شهرستان و آزاد احتمال داره بیاری 

😁❤️

پرستاری منطقه ۳دولتی چی؟

دولتی یکم لب مرزی ولی احتمالش هست با یه مشاور خوب انتخاب رشته کن اگه دیدی وعده داد بهت که شهر بزرگ پرستاری قبولت می کنه فقط فرار کن اگه شهرش برات مهم نیست همه شهرستان ها رو بزن  حواست باشه امسال محرومیت هم هست 

😁❤️

دولتی یکم لب مرزی ولی احتمالش هست با یه مشاور خوب انتخاب رشته کن اگه دیدی وعده داد بهت که شهر بزرگ پ ...

بندرعباس یک ،من خودم پرستارم این برا خاهرمه،منطقه ۳ومحرومیم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بندرعباس یک ،من خودم پرستارم این برا خاهرمه،منطقه ۳ومحرومیم

پرستاری پذیرشش بومی یعنی احتمال اینکه استان خودت قبول بشی زیاده پارسال بندرعباس تا ۲۲ هزار هم قبولی داشت ولی یادم نیس منطقه چند، حتما نیم سال دومش هم بزنه 

اولویت اولش بندرعباس بزنه باز فردا زنگ بزنه شهریه پردیس پرستاری بپرسه شهریش فکر نکنم زیاد باشه چون استان دیگه هم بخواد بره باید هزینه خوابگاه و هزار چیز دیگه بده 

😁❤️

آره یکی از فامیل هامون

عزمزمه ممنون می شم از فامیلت بپرسی و بهم اطلاع بدی 

من رتبم ۱۰ هزار شده قصد دارم پرستاری شهریه پرداز برم و ترم دوم مرخصی بگیرم و دوباره برای کنکور بخونم خودم موندم تصمیم درسته یا نه 

😁❤️