سلام خانم ها.ببخشید ازتون خواهش میکنم کمکم کنید ونظرتون بگید.من پسرم ۲۷سالمه یه کارمند ساده م تازه رفتم سر کار دارع کم کم وضع مالی م اوکی میکنم بچه شهرستانم ولی محل کار تهران.پارسال تو جلسه از یکی همکارا خوشم اومد ۲۲سالشه خیلی خوشگل.من امسال با ریسشون صحبت کردم بهش گفتن قبول نکردنو به من گفتن با خانواده شون مطرح کردن و گفتن خیر.خیلی فشار روم بود به دختر خانم خوودش پیام دادم گفت من جوابمو دادم گفتم خب دلیلیش گفت من در حال حاضر قصد ازدواج ندارم.اینم بگم دختره حداقل ماهی ۳نفر خواستگار همکار داره و همه رو رد میکنه.بعد من لرم اون ترک.نکته ش اینه دختره اصلا منو ندیده و نمیشناسه فقط پروفایلم دید اونم بعد نه گفتنش.الان من چبکار کنم عاشقش شدم حتی براش گریه میکنم هر روز .میخوام صبر کنم حتی چن سال هم که شد بعد بهش بگم.لطفا راهنمایم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.