2777
2789
عنوان

راهکار مقابله با تنبلی

44 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من کارمند هستم کارم نیمه وقت هست. دوست دارم ادامه تحصیل بدم اما متأسفانه خیلی تنبلی میکنم مثل سابق نمیتونم درس بخونم هم تمرکزم پایین اومده و هم زود خسته میشم. قبلا خیلی درسخون بودم و با رتبه دو رقمی دانشگاه تهران کارشناسی ارشد گرفتم اما یکی از بستگانم دچار بیماری شد و مجبور شدم با اینکه استعداد درخشان دانشگاه بودم ترک تحصیل کنم و دکترا نرم. متأسفانه چندین سال گذشته و نتونستم ادامه بدم. ازدواج کردم همسر همراه خوبیه خداروشکر اما خودم در کنار شاغل بودن و خونه داری نمیرسم درس بخونم هر چی برنامه میریزم نمیشه و اما باید بگم دلیل اصلیش تنبلی هست نه دغدغه هام. بهم راهکار بدین چطور میتونم سبک زندگیم را به قبل برگردونم. حس خوبی به این عادت های جدید ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.