2777
2789
عنوان

چرا من اینقد خر و احمقم

113 بازدید | 11 پست

یه ذره عزت نفس ندارم اونی ک دوسش دارم ازم استفادشو میکنه و میره باز من عین خرا دوسش دارم اونقد بهم بی توحهی کرده اونقد بهم ظلم کرده ک دارم سکته میکنم اما خدا هی داره اونو بالاتر میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومده بهت یاد بده عزت نفس داشته باشی خودتو تغییر بدی خودتو دوست داشته باشی ارزشمند بدونی غرورتو تاج ...

اخه آبروی رفته م چی بر میگرده?یه بار باهش رفتم بیرون رفت خوراکی بخره واسه خودش اونوقت اومد تو ماسین نشست طرف اکمد خوراکی و کارتو بهش داد احساس میکنم از قصد ایحکارو کرد ک طرف من ببینه شهر ما کوچیکه اخه

چ ربطی به خدا داره خودت عاقل باش یکم خودخواه باش خودتو دوست داشته باش گور بابای بقیه

آبرو چی پس عمدن یه نفر ک مغازه دار بود اورد جلوی ماشین مثلا خوراکیاشو کارتشو داد میتونست ک همونجا بگیرا

الان ادامه بدی به نظرت بهتره

خوب ادامه ک نمیدم باهاش مطمنم اما الان این احساست منو داره اذیت میکنه مثلا اینکه آبروی من براش مهم نبوده مثلا رابطه ش انجام میداد دیگه منو نمیدید و میرفت یا اینکه همش میگفت فامیلای شما همسون گدان و ب درد نمیخورن یا میگفت اکثرا دوس دخترام از طرف شما بودن همشون ب درد نخور این رفتاراش حرفاش ایت بدیاشو چطور فراموش کنم احساس حقارت بهم میده تازه ب عرضم فراموش کنم اون اصلا براش مهم نیس باورت میشه تازه شناختمش

خوب ادامه ک نمیدم باهاش مطمنم اما الان این احساست منو داره اذیت میکنه مثلا اینکه آبروی من براش مهم ن ...

فقط کافیه درس بگیری ویرایش رشد خودت از این اتفاق استفاده کنی خودت رو بابت این اشتباه ببخش ولی بزرگ شو بفهم و راه تکرار رو ببند