2777
2789
عنوان

به رتبه های برتر زنگ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 91 پست
ان شاالله رشته دلخواهتو بیاری عزیزم

هدفم دارو بود که نیاوردم الان هدفم رفتنه دیگه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

خوشبحالشون واقعا

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون امکانش هست رتبه ها از پارسالم بدتر باشه؟یا بهتر میدن ؟خیلی میترسم 🫠

خبرها هاکی از اونه بهترشدن

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

اخبار شبکه چند ؟

دیشب ۳۰ ۲۰ گف انگار

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

🔴 اعتراض کنکور تیر هنوز در صف بررسیه بعد نتایج قراره امروز بیاد به به عجب کشوری

محاله تراز تیرتغییرکنه تراز دهی همش سیستمی احتمال خطاش کمتراز یک دهم درصد باشم قطعا بررسی میشه واسه اون شخص مجدد کارنامه میاد..کنکور مثل نهایی نیس 

سایت هی داره آپدیدت میشه

اره از صبح بیست بارمثل چی تپش قلب دارم

پارسال افتضاح بود اصلا

رتبم 8000شد ترازم 8700منطقه دو