2777
2789

من که هنوز زوده برا انتخواب رشتم انشالا امسال انتخواب رشته بعدشم دیگه باید برم یا دبیرستان یا هنرستان

بنظرتون کدومش بهتره؟

میشه لطفا راهنمایی کنید

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

چه رشته ای داشتین و کدومشو رفتین؟

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

من رفتم دبیرستان ولی هنرستان بهتره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دبیرستان ولی هنرستان بهتره

مثلا برای اسونی  و زودتر کنکور دادن زودتر دانشگاه رفتنش میگی انریتان بهتره یا برای چیز دیگه؟

دختر داییم رفته  رشته طراحی تو هنرستان

من رفتم تجربی 

اگه برگردم عقب به احتمال زیاد میرم هنرستان گرافیک یا میرم ریاضی

البته باید ببینی به چی علاقه داره سعی کن به اینده شغلی و اینا بیشتر فکر کنی بعد انتخاب کنی 

تحت جو که همه یک رشته میرن هم قرار نگیر اول الویت های خودت رو در نظر بگیر 

رشتت چیه؟ ببخشید میپرسم من میرم دهم

انسانی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من خودم هنرستان خوندم. حسابداری 

دبیرستان بخونی در آینده برای انتخاب شغل دستت بازتر خواهد بود و حق انتخاب های زیادی خواهی داشت و اینکه هنرستان یه مقدار درساش سبکتره و هر رشته ای بخونی در اینده و بعد دانشگاه باید همونو ادامه بدی یا نهایت بتونی یه کوچولو تغییرش بدی

مثلا برای اسونی و زودتر کنکور دادن زودتر دانشگاه رفتنش میگی انریتان بهتره یا برای چیز دیگه؟دختر دای ...

یه رشته درست و حسابی بردار رقابت کمتره سختگیری کمتره اعصتب راحت تر هس

من خودم هنرستان خوندم. حسابداری دبیرستان بخونی در آینده برای انتخاب شغل دستت بازتر خواهد بود و حق ان ...

من دوست دارم برم تو نظام بنظرت باید برم دبیرستان؟

من خودم هنرستان خوندم. حسابداری دبیرستان بخونی در آینده برای انتخاب شغل دستت بازتر خواهد بود و حق ان ...

مثلا من خودم حسابداری خوندم تا لیسانسم همون حسابداری بود و درنهایت شغلم میشد کارمتدی مربوط ب همچین رشته ای یا کمک حسابدار یا حسابدار