من که هنوز زوده برا انتخواب رشتم انشالا امسال انتخواب رشته بعدشم دیگه باید برم یا دبیرستان یا هنرستان
بنظرتون کدومش بهتره؟
میشه لطفا راهنمایی کنید
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا برای اسونی و زودتر کنکور دادن زودتر دانشگاه رفتنش میگی انریتان بهتره یا برای چیز دیگه؟
دختر داییم رفته رشته طراحی تو هنرستان
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
دبیرستان بخونی در آینده برای انتخاب شغل دستت بازتر خواهد بود و حق انتخاب های زیادی خواهی داشت و اینکه هنرستان یه مقدار درساش سبکتره و هر رشته ای بخونی در اینده و بعد دانشگاه باید همونو ادامه بدی یا نهایت بتونی یه کوچولو تغییرش بدی
مثلا برای اسونی و زودتر کنکور دادن زودتر دانشگاه رفتنش میگی انریتان بهتره یا برای چیز دیگه؟دختر دای ...
یه رشته درست و حسابی بردار رقابت کمتره سختگیری کمتره اعصتب راحت تر هس
من خودم هنرستان خوندم. حسابداری دبیرستان بخونی در آینده برای انتخاب شغل دستت بازتر خواهد بود و حق ان ...
من دوست دارم برم تو نظام بنظرت باید برم دبیرستان؟