2777
2789
عنوان

شماها رفتین دبیرستان یا هنرستان❓️ کدوم بهتره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 42 پست
هنرستان ساختمان

هنرستان؟

منظورت برای ساختمان سازی هست؟

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والله من چون تجربی بودم و سه ساله فارغ لاحتصیل شدم چیز زیادی از انسانی نمیدونم، مدرستون مشاو ...

فعلا که هنوز نرفتم نهم امسال میرم اگه خدا بخواد

ولی همین مدرسه ای که میرم ی شعبه دیگه داره دبیرستان خصوصی هست و سه پایه آخری رو داره بیشتر دخترایی که تو دوره اول متوسطه اینجا بودن برای رفتن به دهم بیشترشون میرن اونجا

الان من نمیدونم چیکار کنم

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

برا تجربی و ریاضی هم میرن هنرستان؟

ن دبیرستان، دبیرستان سه شاخه میشه، تجربی ( برا رشته های علوم پزشکی، علوم پایه) انسانی ( رشته های حسابداری، وکالت، روانشناسی و ....) ریاضی ( رشته های مهندسی ) 

ی رشته هم داریم معارف اسلامی، نمیدونم جزو کدوم شاخه میشه شاید مستقل از دبیرستان باشه شاید جزوی از دبیرستان باشا 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
فعلا که هنوز نرفتم نهم امسال میرم اگه خدا بخوادولی همین مدرسه ای که میرم ی شعبه دیگه داره دبیرستان خ ...

ببین برا من اینجور بود ک اواخر همون سال نهم، مدرسه مشاور اورد بهمون توضیح داد 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
دختر من رفت هنرستان امسال.طراحی دوخت.پسرم هنرستان عیب یابی کامپیوتر.امیدوارم رشته های خوبی باشن در آ ...

انشالا همینطور که میگی

دخترتون  هنرش خوب بود؟ که مثلا رفته هنرستان؟

آلام دختر دایی من هنرش خوب بود رفته هنرستان کار و دانش حرفه ای برای طراحی و اینا

آره خیلی خوب طراحی میکنه.ممنونم شما هم موفق باشی

خواهش فقط  ی سوال دیگه

برا هنرستان و اینا میبرنشون جایی برای انجام کارهاشون و اینا یا نه؟ 

یا مثلا الان شما گفتی  طراحی دوخت

یعنی میگی مثلا اونجا چرخ خیاطی و اینا دارن که روش کار انجام بدن؟

هنرستان رشته ساختمان

رشته ساختمان اولین باره میشنوم تو هنرستانه

بعد این رشته ساختمان تو کدوم یکی از شاخه هاست؟

خواهش فقط ی سوال دیگه برا هنرستان و اینا میبرنشون جایی برای انجام کارهاشون و اینا یا نه؟ یا مثلا ...

آره تو مدرسه یه قسمت سالن بزرگ دارن برا خیاطی .یا سالن دارن برا رشته شیمیایی

خواهش فقط ی سوال دیگه برا هنرستان و اینا میبرنشون جایی برای انجام کارهاشون و اینا یا نه؟ یا مثلا ...

برا تربیت بندی سالن داره مدرسه ولی در هفته هم چندبار میرن سالن ورزشی جایی دیگه