2777
2789
عنوان

شماها رفتین دبیرستان یا هنرستان❓️ کدوم بهتره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 42 پست

خودت هدفی داری؟دوس داری تو چیطه ای فعالیت کنی؟ ب علم علاقه داری؟ ببین ب عنوان کسی ک دبیرستان تجربی درس خونده میگم بهت، اگر دوس داری محیطی ک توش درس میخونی خیلی خشک نباشه اصلااااا سمتش نیا 

من خواهرم هنرستان صنایع شیمیایی میخوند، کرم درست میکردن، شامپو، کلی چیزای جالب 

ولی من تجربی با این ک هر سال ی درس ب عنوان ازمایشگاه داشتیم، اصلا هیچ وقت برامون کلاسش نزاشتن یعنی تایم ازمایشگاه رو هم میدادن ب درسای تئوری و حفظی 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هدفی داری؟دوس داری تو چیطه ای فعالیت کنی؟ ب علم علاقه داری؟ ببین ب عنوان کسی ک دبیرستان تجربی د ...

هنرستان صنایع شیمی؟

میشه بگی تو چه رشته ای بود؟

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

تو همچین مواقعی هم حتما دبیرستان بهتره . برا برادر من ک اینطور بوده

میگن برای هوافضا باید بری هنرستان هوافضا ولی خب تو شهر ما هنرستان هوافضا نیست

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

خودت هدفی داری؟دوس داری تو چیطه ای فعالیت کنی؟ ب علم علاقه داری؟ ببین ب عنوان کسی ک دبیرستان تجربی د ...

اره

دوست دارم برم تو نظام

نه به علم علاقه ای ندارم

دوست دارم تو ی محیطی باشم که همه با هم دوستن

هنرستان صنایع شیمی؟میشه بگی تو چه رشته ای بود؟

صنایع شیمیایی رشتست، شیمی رو ب صورت کاربردی تو صنایع بهشون یاد میدن، باید ببینی شهرت داره هنرستاناش این رشته رو یا ن، درساشون هم تئوری هست هم عملی تو ازمایشگاه، برا دانشگاه هم خواهرم با سابقه تحصیلی رفت کاردانی صنایع شیمیایی 

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
ارهدوست دارم برم تو نظامنه به علم علاقه ای ندارمدوست دارم تو ی محیطی باشم که همه با هم دوستن

پس ب نظر من برو انسانی، هنرستان بیشتر برا کسایی هست ک میخوان مستقل کار کنن، تجربی و ریاضی برا کسایی ک ب علم و علوم پایه علاقه دارن، انسانی میتونن وکیل شن یا شغلای اینجوری

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
صنایع شیمیایی رشتست، شیمی رو ب صورت کاربردی تو صنایع بهشون یاد میدن، باید ببینی شهرت داره هنرستاناش ...

به نظرت برای رفتن به نظام برای تکاوری 

باید بریم تو  کدومشون؟ و چه رشته ای باید بزنیم

من با کسی تو خانوادم و فامیلم راحت نیستم که ازش درباره اینا بپرسم

بخاطر همین اومدم اینجا 

پس ب نظر من برو انسانی، هنرستان بیشتر برا کسایی هست ک میخوان مستقل کار کنن، تجربی و ریاضی برا کسایی ...

برا تجربی و ریاضی هم میرن هنرستان؟

انتخاب*

تکاوری

به نظرت برای رفتن به نظام برای تکاوری باید بریم تو کدومشون؟ و چه رشته ای باید بزنیممن با کسی تو خان ...

نمیدونم والله من چون تجربی بودم و سه ساله فارغ لاحتصیل شدم چیز زیادی از انسانی نمیدونم، مدرستون مشاور نداره؟ معلم پرورشی مدرسه شاید بدونه

☆彡彡 نسیمم ミミ☆