2777
2789
عنوان

حق با منه یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 144 پست
برن بمیرن مادرشوهرا که همیشه طلب کارن خاک توسرشون

همه مادرشوهرا اینجوری نیستن بعضی هاشون خیلی خوبن 

ولی هر چی مادرشوهر بده خدا ازشون نگذره

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا مادرشوهرا انقدر نمک نشناسن من واسه عروسی طلاهامو فروختم ک خونه اجاره کنیم یکماه نشده سر ...

خدا ازشون نگذره الهی

ان شاءالله خدا مادر پدرتون رو حفظ کنه 🌹🌹🌹مادر شوهر و پدرشوهرخوب نعمت بزرگیه

آره واقعا برای کسی که قدر بدونه نمیدونید با خوبی هاشون این عروسا چقدر پر رو و گستاخ شدن بخدا دلم براشون میسوزه، خوده من پدر و مادر همسرم خیلی برامون بدن اذیت میکنن بازم احترام نگه میدارم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
شوهرم فقط گفت تا کی میخای دخالت کنی من هرچی دارم برای زن بچمه

مهم نباشه برات

منم ۲تاماشین بناممه

ملدرهمسر وقتی فهمید رنگش عوض شد

درحالیکه پولیکی از ماشینا واسه منه

اون یکی ماشین نصف پولش مال منه

بااینکه به اسم منه

ولی بیشتر دراختیار همسره

🤪

آره واقعا برای کسی که قدر بدونه نمیدونید با خوبی هاشون این عروسا چقدر پر رو و گستاخ شدن بخدا دلم برا ...

ان شاءالله اجرشون با خداست

مهم نباشه براتمنم ۲تاماشین بناممهملدرهمسر وقتی فهمید رنگش عوض شددرحالیکه پولیکی از ماشینا واسه منهاو ...

مهم اینه به اسم تویه بزار اوناهم بسوزن

شوهرت حالشو گرفته قشنگ خداروشکر ک هواتو داره دست شماهم دردنکنه ک برای زندگیتون تلاش میکنی ب مادرشوهرت بگو اگر دختر خودتونم بود همینو میگفتی یا غیر مستقیم بگو بعضی مادرشوهرا دختر خودشون هیچ غلطی ام نمیکنه ولی توقع دارن داماد همه چیو ب نام اونا بزنه ولی اگر پسرشون براعروس بکنه خودشونو پاره میکنن 

اصلا ناراحت نباش بیین چقدر سووووخته ک اومده عکس العمل نشون داده 🤣بگو مامان هی ب شوهرم گفتم ی پماد سوختگی ام برامامانت بخرا گووووش نداد

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️