2777
2789
عنوان

شما کدومو انتخاب میکنید

117 بازدید | 14 پست

امسال دوازدهم بودم و کنکوری ولی متاسفانه زیاد و اونطور که باید تلاش نکردم 

احتمالا هوشبری دانشگاه شهر های کوچیک قبول بشم

یکم شانس دارم برای پرستاری و مامایی شانس متوسط

و بهداشت ها رو قطعی قبولم 

دانشگاه دولتی

ازاد دستم باز تره ولی شرایط ازاد رو ندارم

دلم زیاد با این رشته ها نیست و رشته های بهتری رو دوست دارم 

البته ایناروهم دوست دارم ولی علاقه اصلیم و اون چیزی که دلم میخواد نیست 

شما باشید یکسال پشت میمونین و به خودتون فرصت میدید برای تلاش یا اینکه میرید دانشگاه

از طرفی متاسفانه افسردگی دارم و مشکلات روحی و اختلال اضطراب و...  و انگیزه و انرژیم صفر هست برای بودن و زیاد حمایت نمیشم و شرایط خونه متاسفانه جالب نیست و دلم میخواد هر چی زودتر برم 

و از طرفی اصلا دلم با این رشته ها نیست و احساس میکنم علاقه ندارم بهشون و بعدا پشیمون میشم و حس میکنم مناسب من نیستن مخصوصا اونایی که استرس زیادی دارن 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

من باشم همینا رو میرم.

خدایی نکرده ممکنه سال بعد نتونی درس بخونی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

منظورم از رشته های بهتر رشته هایی هستن که برای من بهترن و مناسب تر هستن برای من و بهشون بیشتر علاقه دارم و.... 

که امسال قطعا قبولشون نمیشم

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم همینا رو میرم.خدایی نکرده ممکنه سال بعد نتونی درس بخونی

اره واقعا و فکر به همین باعث شده دو دل بشم چون اوایل میگفتم پشت میمونم ولی خب واقعا نمیدونم در اینده قرار هست خوب تلاش کنم یا نه:) 

مرسی عزیزم

من بودم میرفتم مگر خودتو خوب بشناسی که دیگ فرصت از دست نمیدی

درسته🥲نمیدونم واقعا که قرار هست فرصت از دست بدم یا نه

مرسی عزیزم 

سلام من باشم همینا میرم چون درصد قبولی سال بعد با این وضع روحی که شما گفتید خیلیی کمه

اره متاسفانه اصلااا توی شرایط روحی خوبی نیستم و نمیدونم کی قراره درست بشه 

مرسی عزیزم

البته رشته هایی که گفتم رو هیچکدوم مطمئن نیستم برای قبولی فقط بهداشت هارو مطمئنم

و اون رشته هارو اگر قبول بشم دانشگاه های تیپ ۳ هستن 

ولی در کل باید در هر صورت تصمیمم رو بگیرم چون محدودیت داره امسال و اگر انتخاب رشته کنم و دولتی رشته ای قبول بشم سال بعد کنکور نمیتونم بدم و برای همین باید تصمیممو قبل از قبولی بگیرم

منم تقریبا شرایطم اینجوریه چیزی که میخوام نمیشه بقیه میشه ولی من امسال پشت بودم دیگه نمیتونم بمونم م ...

اره واقعا خیلی شرایط سال به سال داره بدتر میشه 

امیدوارم هر رشته ای که رفتی در نهایت راضی و خوشحال باشی❤

اره واقعا خیلی شرایط سال به سال داره بدتر میشه امیدوارم هر رشته ای که رفتی در نهایت راضی و خوشحال با ...

ممنون عزیزم همچنین ❤

واقعا کی میتونه نهایی یازدهم و کل دوازدهم بده یعنی چی ترمیم تک درس نداریم اخه

ممنون عزیزم همچنین ❤واقعا کی میتونه نهایی یازدهم و کل دوازدهم بده یعنی چی ترمیم تک درس نداریم اخه

مرسی عزیزم❤

🥲ارهواقعا خیلی سخته اصلا حفظ روحیه برای دادن اون همه امتحان نهایی پشت سر هم خیلی سخته چه برسه بقیه ماجرا... 

برای رسیدن به خواسته هات تلاش کن اینکه اضطراب داری شرایط خونه خوب نیست اینا موانع سر راه تن که باید ...

🥲❤مرسی عزیزم 

متاسفانه خانوادم اصلا همکاری نمیکنند...