2777
2789
عنوان

التماستون میکنم میشه بیاید دعام کنید طلاهام رو گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همسرت پرسیدی،وقتی دم دست بوده و می‌دونی کجا گذاشته بودی،فدات شم دنبال چی میکردی💔به امید خدا که پ ...

آخه یادمه گفتم از دم دستی بردارم 

دو روز بود داشتم فکر میکردم بردارم 

هی مشکلی پیش میومد نمی‌تونستم برم بیرون وزن کنم 

تا اینکه یکهو صبح پاشدم 

گفتم عه من کی طلاعام رو برداشتم 

چرا نیست ؟

بعد من خنک گفتم حتما گذاشتم تو کیفم و اصلا دنبالش نگشتم 

این هفته لازم دارم 

از عصر هر چقدر میکردم نیست که نیستتتتتتت

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 
برامن و خواهرم و مادرم۳۵۰گرم😭هرچی دعا کردیم معلوم نشد کی برد انشالله مال استارتر پیدا بشه

خیلییی سخته اینکه یکی با کفش بیاد تو خونت و دست وسایلت بزنه و مالتو ببره الهی خدا نه تو این دنیا و نه اون دنیا بهشون راحتی بده الهی کمرشون بشکنه

خیلی حالم بده خیلیییاز عصر دوبار حمله پانیک گرفتمگذاشتم تو طاقچه تا ببرم وزن کنم دو سه روز تو طاقچه ...

بدگمان نشو بهش ،حق الناسه ،به جاش خوب فک کن ،ان شاءالله زود یادت میاد کجا گذاشتی

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
تو رو خدا دعا کن برام

عزیزم من دلم روشنه بخصوص که گفتی مبهم یادمه بعداز زن همسایه چک کردی بوده طلاها.مطمئنم این کارو کردی

منم اون زمان مبهم یادم بودکه طلاهارو یه جای دیگه گذاشتم و نیاوردم بیرون ولی همه میگفتن ما تو سفر دیدیم که دستت بودن و دیگه گم شدن. ولی خوشبختانه همون بود که مبهم تو ذهنم بود

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم من دلم روشنه بخصوص که گفتی مبهم یادمه بعداز زن همسایه چک کردی بوده طلاها.مطمئنم این کارو کردیم ...

مبهم تو ذهنمه 

اینکه برنداشتم 

ولی موقعی که دیدم طلاها نیست 

تو دلم گفتم حتما گذاشتم تو کیفم بعدا میکردم گم که نشده 

ولی گشتم  تو هیچ کیفی نبود 

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 
از کجا بدونم کار همسرم هست یا نه ؟؟

نه بابا چرا کار اون باشه 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
مبهم تو ذهنمه اینکه برنداشتم ولی موقعی که دیدم طلاها نیست تو دلم گفتم حتما گذاشتم تو کیفم بعدا میکرد ...

بدبختی همینه که چند تا کیف داریم 

اگه یدونه باشه این همه مشکل پیش نمیاد 

منم همش وسایلام گم میشه ،بعد یهو میبینم اِ فلان چیز تو این کیفه

خیلییی سخته اینکه یکی با کفش بیاد تو خونت و دست وسایلت بزنه و مالتو ببره الهی خدا نه تو این دنیا و ن ...

الهی آمین همه سرمایه من و خواهرام بود خدا لعنتش کنه حدس یه فامیل زدیم ما ولی نمیشدثابت کرد جلو شوهرامون تف سربالا بود هرچند فهمیدن بهش شک کردیم اما پدرم رضایت نداد به پلیس بگیم الانم آگاهی یکیو گرفته میگه دزدتون همینه اونم قبول نمیکنه وکیل گرفتیم۴ساله دادگاه هیچ کاری برامون نکرده ما حتی مطمئن نیستیم دزد طلامونه بانه!حال بدیه اصلا ما دزدمون بین ساع۶ونیم تا۷ونیم عصر طلامون بردموقع اذان خدا بزنه به کمرشون