2777
2789
عنوان

التماستون میکنم میشه بیاید دعام کنید طلاهام رو گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 59 پست

وای عزیزم خداکمک کنه پیدابشن

فکرکن کجا گذاشتی اخرین بار . احتمال داره بیرون برده باشی.کیا اومدن خونتون

من چندتیکه رو نمیدونستم کجان گمشون کردم یاخودم جایی گذاشتم یاکسی برداشته.خیلی بد بود حسش

آخرم توخونه  پیداکردم.گذاشته بودم جایی که گم نشن!! 

دردم از یار است و درمان نیز هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روزی طلاهامو گم کرده بودم شکر خدا چند روز بعد پیدا کردم خونه بودن و جاشون یادم‌ رفته بود ان ...

خیلی حالم بده خیلییی

از عصر دوبار حمله پانیک گرفتم

گذاشتم تو طاقچه تا ببرم وزن کنم 

دو سه روز تو طاقچه بود 

همسرم هی می‌گفت طلاهات رو استفاده کن نزار اینجا 

تو اون مدت زن همسایه مون اومد خونم 

زن خوبی نیست 

رودربایستی موندم اومد نشست 

براش شربت اینا درست کردم 

خیلی مبهم یادم مونده 

ولی حس میکنم اون رفتم پاشدم چک کردم دیدم طلاهام هست 

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 

از همسرت پرسیدی،وقتی دم دست بوده و می‌دونی کجا گذاشته بودی،فدات شم دنبال چی میکردی💔

به امید خدا که پیداش کنی ،اشالله که خودت یه جا گذاشتی یادت نیست

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یکماه پیش دزد خونمونو زد کل طلاها خودمو دخترمو برد تایپیکمو ببین ان شاالله برا شما پیدا میشه شاید جا ...

وای عزیزم متاسفم انشاالله زودتر پیدابشن

من جانسون رو می‌دونم جاش نیستالبته حلش خیلی دم دست گذاشته بودم تا ببرم وزن کنم

احتمالا دیقه نودی ورداشتی یه جای دیگه گذاشتی 

ان شاءالله پیدا میشه

یه دعا هست برا پیدا شدن گمشده :اَمسیتُ في جَوار الله اَصبحتُ في اَمان الله 

تو اینترنت بزن شاید اشتباه نوشته باشم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
خیلی حالم بده خیلیییاز عصر دوبار حمله پانیک گرفتمگذاشتم تو طاقچه تا ببرم وزن کنم دو سه روز تو طاقچه ...

همسرت برنداشته که اذیتت کنه بگه چرا سهل انگاری میکنی تو مراقبت ازشون؟

زنگ نزدی پلیس