2777
2789
عنوان

شده همه جوره امیدتون قطع باشه و فقط به خدا دل ببیندید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 52 پست
فقط دغدغه هاتوووو خانواده شوهرم سهمشو گرفتن و نمیدن بهش عملا ترد شده داییم سر شوهرم کلاه گزاشته ۱میل ...

دغدغه هام چشه؟

واقعا زشت بودن بزای یه دختر ۲۰ ساله فاجعه نیست؟

امیدوارم زودتر از این وضعیت خلاص بشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه هام چشه؟واقعا زشت بودن بزای یه دختر ۲۰ ساله فاجعه نیست؟امیدوارم زودتر از این وضعیت خلاص بشید

منم احساس زشتی میکردم ولی فهمیدم بیشتر بقیه از روی حسودی دست میزارن رو عیبام

فقط دغدغه هاتوووو خانواده شوهرم سهمشو گرفتن و نمیدن بهش عملا ترد شده داییم سر شوهرم کلاه گزاشته ۱میل ...

خواهر کاش من دغدغه ی تورو داشتم 

یکی از اعضای خانوادم بیماره و بیماری داره هرروز اذیتش می‌کنه 

وضعیت مالی زیر خط صفر

برادرم و مادرم بدرفتاری میکنن

سنم بالا رفته و ازدواج نکردم و عشقم رفت.....

و.......

برای من یه چند باری نشونه فرستاد فهمیدم هست چون قبل این میگفتم اصلا دوسم نداره الان میفهمم دوسم داره ...

منم در وضعیت شمام‌‌.. چ جالب

خدا در معجزه شو به رومون باز کنه

دغدغه هام چشه؟واقعا زشت بودن بزای یه دختر ۲۰ ساله فاجعه نیست؟امیدوارم زودتر از این وضعیت خلاص بشید

از کجا میدونی واقن زشتی؟شاید فک میکنی  اصولا دخترا فک میکنن خودشون زشتن 

من دانشگاه ارزومه بدونی چکارها کردم نشد ک برم ختی بدترینش دانشجو میبینم میمیرم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چجوری پایان یافت

بابام صدام کرد گفت اگه بگی نه و نمیخوام پشتت هستم بگ اره ث زندگیت رو بخوای هم پشتتم

منم گفتم نمیخوام.بقیه خواستن پشیمونمون کنن گقتم خودمو میکشم اگه عروسی کنم 

واقعا قصدم این بود عروسی سر گرفت نزدیک عروسی خودمو بکشم 

دیگه خدا خیلیییی کمک کرد ماجرای طلاقم سری انجام شد و در عرض 50 روز کامل پایان یافت 

منم در وضعیت شمام‌‌.. چ جالبخدا در معجزه شو به رومون باز کنه

اره من امید دارم چون تنهام کسیو جز خودش ندارم پس پناه میبرم بهش هر وقت خیلی دلم می گیره یاد این جمله میفتم که خدا گفته مرا بخوانید تا شما رو اجابت کنم این خیلی بهم دلگرمی میده 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

خواهر کاش من دغدغه ی تورو داشتم یکی از اعضای خانوادم بیماره و بیماری داره هرروز اذیتش می‌کنه وضعیت م ...

اینکه ی طرف دعوا داییمه و ی طرف شوعرم کمه؟ هروز چاقو کشی گردن کلفتی تهدید و کتک پسر ۴سالم استرس گرفته هیچکسم نداریم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بابام صدام کرد گفت اگه بگی نه و نمیخوام پشتت هستم بگ اره ث زندگیت رو بخوای هم پشتتممنم گفتم نمیخوام. ...

بازم و خانواده خوب تمام ماجراست

اینکه ی طرف دعوا داییمه و ی طرف شوعرم کمه؟ هروز چاقو کشی گردن کلفتی تهدید و کتک پسر ۴سالم استرس گرفت ...

خدا رو که دارید ناامید نشید 🌝

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️