2777
2789

اصن قصد توهین ندارم فقط یسوال چجور حوصلتون میکشه آرایش کنین هر روز 

من ی باشگاه میرم رژ بزور میزنم😪اصن بلد نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میریم باشگاه اصلا اسم آرایش نیار عرق میکنیم افتضاحش درمیاد

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

اونسری رفتیم یه جا که خیلی پلنگ ملنگ بود همه هم ک ماشالا سیگار و قلیون و.. بعد من ساده بودم توشون یکیشون ک ژل ازش می‌چکید مدام برمی‌گشت با نیشخند نگام میکرد انگاری مریخی دیده

حالا اون تنها بود من با نامزدم

شایدم میگفت اون با کسی هست من تنها نشستم

آرایش ک اوف

ولی جاهای خوب میرم اکثرا ساده شدن آرایش کم و یا گاها هیچی 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

وای مستاجر مادرم اینا صبح که چششو وا میکنه بعد شستشویی صورت حتما باید ارایش کنه غلیظ هم هست. خیلی حوصله داره البته زن مرتبیه خونه زندگی بسیار با نظم و تمیزی هم داره خیلی ام ب خودش میرسه هم لباس و ارایش و روتین پوست و انواع ماسک و دمنوش اینا