2777
2789
عنوان

شده همه جوره امیدتون قطع باشه و فقط به خدا دل ببیندید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 52 پست
چرا کسی ک حق منو خورده با پول من نذری میدهذ۱۰ تا گوسفند چندتا ویلا و ۴تا بچه صحیح و سالم داره پس کو ...

ببینید خدا با بعضی ادما یهویی حساب می کنه جوری ک نفهمه چی شد میبنید بعضی ادما همش مشکلات دارن اینا بنده های خوب خدا هستن مثلا یه لباس که براتون مهم باشه دوسش داشته باشید کثیف بشه زود میشورید پاک بشه به هر قیمتی که شده خدا هم بنده های خوبش رو اینجوری امتحان میکنه زود به زود تا پاک بشن ولی اگ فرش خونتون یه جاییش کثیف بشه سریع نمیشورید شاید بگید فقط یه لک کوچیک چند ماه بعد میدم قالیشویی خدا هم با بنده های ظالم اینکارو میکنه اول میذاره عر کار میخان بکنن ولی یهو باهاشون حساب میکنه و تا اینجا تقاصش رو پس ندن نمیرن اون دنیا چون اون دنیا برای اعمال شخصی خود ادم هست و این دنیا باید حساب کارایی رو پس بدی که در حق دیگران کردی 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

دقیقااا امشب گفتم کاش همه نباشم مخو شم غیب شم از بین برم جوری ک نبودم بخدا من تحمل ندارم همش ۲۵سالمه

عزیزم منم 26 سالمه 

بخدا از اون بچگی هیچ خیر و خوشی تو زندگی ندیدم، دخترای هم سن ما بهترین تفریحات و بگو و بخند و 

ما اینطوری.....😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید خدا با بعضی ادما یهویی حساب می کنه جوری ک نفهمه چی شد میبنید بعضی ادما همش مشکلات دارن اینا ب ...

نمیدونم بخدا از بچگی همش سختی الانم شوهرم داره از بین میره چرا حساب ما پاک نمیشه ؟من ی هزاری از زمین پیدا کنم از پهلوم درمیاد اپقت امثال اون حروووم زاده میلیاردی میخوره انشالله از من مال بود از اون جون باشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم منم 26 سالمه بخدا از اون بچگی هیچ خیر و خوشی تو زندگی ندیدم، دخترای هم سن ما بهترین تفریحات و ...

تو خیابون دخترا میبینم چقدر شوق و حس زندگی دارن من عین ادم مرذه سرد بی روح خسته دیگه سر شدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نمیدونم بخدا از بچگی همش سختی الانم شوهرم داره از بین میره چرا حساب ما پاک نمیشه ؟من ی هزاری از زمین ...

بسپار به خدا

خدا جای حق نشسته ایندش رو ببین فقط همیشه که یه این حال نمیرسه 

یه چی برات میگم تا بفهمی عدالت هست ببخش اگه طولانی میشه 

من زن عموم بچش یکسال بود نامزد بود مامان بزرگم تنها بود خونه گفتن بین پسر عمو ها نوبت میذاریم هر هفته یکی بره داداشم قبول کرد اون یکی پسر عموم قبول کرد همین زن عموم گفت نهههه بچه من نمیتونه بره الان دیگ متاهل شده باید به نامزدش برسه نمیتونه که بره خب تنها باشه چی میشه مگه رو بچه من حساب نکنید دل مامان بزرگم شکست میگفت خدایا چرا شوهرم نیست چرا تنهام ک عروس اینو بهم بگه دو هفته بعدش خبر رسید عروس خانوم خیانت کرده با سه نفر بوده و کار به طلاق رسید اخر سر همون پسر عموم هر شب هرشب میرفت پیش مامان بزرگم میخوابید و درد و دل میکرد 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بسپار به خداخدا جای حق نشسته ایندش رو ببین فقط همیشه که یه این حال نمیرسه یه چی برات میگم تا بفهمی ع ...

وای چ وحشتناک انشالله اینم تقاص کارشو پس بده