2777
2789
عنوان

شده همه جوره امیدتون قطع باشه و فقط به خدا دل ببیندید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 52 پست
خدا رو که دارید ناامید نشید 🌝

اگ باشه واقن 

شوهرم داره له میشه همه دارن از دسترنج این استفاده میکنن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره من امید دارم چون تنهام کسیو جز خودش ندارم پس پناه میبرم بهش هر وقت خیلی دلم می گیره یاد این جمله ...

منم یادآوری میکنم که خدا نشونی فرستاد

میگم اگه منو دوست نداشت که نشونی نمیفرستاد،بعضی شبا خوابای خوشبختیم میبینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب ی قرص هایی خوردم فیل بی هوش میشه از فکرو خیال نمیخوابم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اگ باشه واقن شوهرم داره له میشه همه دارن از دسترنج این استفاده میکنن

هست فقط کافیه بهش باور کنید میدونم شرایط سختیه واقعا ولی ناامید نشید و به بزرگی خدا شک نکنید خدایی ک میتونه یه مرده رو زنده کنه این جهان رو خلق کرده پس مشکلات منو شما حل کردنش پیشش کاری نداره ولی همه چی به موقع و زمانش انشالله مشکل تون حل بشه 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

هست فقط کافیه بهش باور کنید میدونم شرایط سختیه واقعا ولی ناامید نشید و به بزرگی خدا شک نکنید خدایی ک ...

چرا کسی ک حق منو خورده با پول من نذری میدهذ۱۰ تا گوسفند  چندتا ویلا و ۴تا بچه صحیح و سالم داره پس کو تقاص پس کو خدا

منم یادآوری میکنم که خدا نشونی فرستادمیگم اگه منو دوست نداشت که نشونی نمیفرستاد،بعضی شبا خوابای خوشب ...

انشالله که حل بشه هم مشکل تو هم مشکل من که واقعا دارم رنج میبرم 🥲🥲

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

خدا کمکت کنه میدونم بدهی داشتن و کلاه برداری چه سخته...ایشالله هممون این مشکلاتمون بر طرف بشه

بدهی نداریم ولی دسترنجمون رفت 

از امام رضا می‌خوام مشکلات حل بشه عزیزم استرس و فشار روحی خیلی سخته الان می‌خوام سوره یاسین بخونم

قوربونت برم ❤️امشب انقدر زجه زدم گفتم تا دوروز دیگ هیچ نشونه ای ازت نبینم ینی نیستی

خدا نکنه عزیزم.منم امروز خیلی حالم بد بود میگفتم کاش بمیرم دیگه راحت شم

دقیقااا امشب گفتم کاش همه نباشم مخو شم غیب شم از بین برم جوری ک نبودم بخدا من تحمل ندارم همش ۲۵سالمه