سلام دخترا مربی ژیمناستیک پسرمو که ۷ سالشه دعوا کرده پسرم یکم استرسیه اول روز بهشون گفتم ولی توجه نمیکنه و دیروز پسرم با دوستاش یکم حرف میزنه با سیلی به پشت پسرم زد البته محکم نمیزنه ولی من خیلی بهم ریختم یه خانمیکنارشه بهش گفتم که بهش بگو درست برخورد کنه اینا بچن من اجازه نمیدم روپسرم دس بلند کنه اونم ازش دفاع کرد گف ورزش اینجوریه من شده شاگرداموزدم جای دستم رو بدنش مونده خاستم بگم تو غلط کردی و هف جدابادت ولی گفتم نه من اجازه نمیدم فوقش اینه بهش بگین تو بلد نیستی نیا بعد خانمه قهر کرد رف ...اینم بگم مربی مرده گاها به بچه ها میگه میمون و حیوون باصدای بلند داد میزنه میگه شما جای من باشید ناراحت نمیشید من الکی ناراحت شدم یا رفتارشون درس نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه خواخرزادمم باشگاه میره اومد یه روز گف مربیشون چقد جدی و بداخلاقه
من خودم پسر هفت ساله دارم و از اینکه یواش یواش با جدیت باهاش برخورد بشه و کارارو جدی بگیره خوشم میاد نمیگم اسیب ببینه ولی دز هر حال همیشه شما کنارش نیستی باید بتونه خودش و با محیط وفق بده.