2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد لباسای خواهرزاده و برادر زاده رو بیاره برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 154 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد خشنفک نمیکنم نیت بدی داشته بودن،

نخیر اینا بشون زور داره پسرشون خرج کنه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

قدیم که بچه‌ها بیشتر به دنیا می اومدند تو دوره‌همی‌های خانوم ها همراه خودشون لباس های تر و تمیز مونده یا وسایل بدرد بخور و سالم بچه‌هاشون رو همراه می‌آورند و بی‌هیچ خجالت و رودربایستی هر کی بچه داشت و لازم داشت برمی‌داشت.

این‌ها نه تنها نشونه‌ی نداری و گدایی نیست، بلکه نشونه‌ی فرهنگ غنی خانواده و نگاه اخلاقی شونه که جلوی اسراف رو می‌گیرند و روحیه‌ی همیاری دارند.

من به شوهرم گفتم میگه نه مادرم منظوری ندارن تو همه چی میخوای نوش حذف در بیاری من یکبار مادرشوهرش گفت ...

استارتر الان بارداری هورمونات بالا رفته 

بهترین کار اینه لباسها رو با همون مشما بزار پشت در خودتون 

مادر شوهرت اومد دید هم چه بهتر 

آرامش خودتو حفظ کن 

در کمال آرامش لباسا رو پرت بده دلت خنک شه 

🥰                 

اصلا نپوشی چن سال دیگ همون جاری خواهر شوهر و بچهاشون طعنه کهنه پوش بزنن سر بچت،خیلی محترمانه ببر بگو ...

آره مگه بچه من کمتر از بچه اونا هست که مهمه اونا رو تنش کنم 

تازه بچه اولمم هست 

من انقد بهم فشار اومده که دستام داره میلرزه

من نمی‌دونم پیش خودشون و فکری کردن

اونروز به من گفته که زن فلانی (جاریم)گفته من لباسی که یکی دوبار تن بچم کردم نگه داشتم بده به بچه فلانی یعنی بچه من 

منم با مادر شوهرم گفتم بگو دستت درد نکنه من کهنه کسی تن بچم نمیکنم 

حالا پیرزن پرو پرو داده لباس رو دست شوهرم اورده 

فقط دارم از عصبانیت منفجر میشم 

حالا همه اینجا شدن الگوی اقتصاد برتر و صرفه جویی

هرچیزی جایی و نحوی داره و هر آدمی سلیقه خودش رو.

اگه شما صرفه جویی میکنید و بچتون رو قانع بار میارید آفرین! واقعا دستتون درد نکنه.

اما اگه به کسی که نخواسته صدقه میدید یا برای مادری که ذوق داره تعیین تکلیف میکنید بیشعورید! حالا هی با این واژه ور برید که نه توهینه من نایلون زباله تن بچم میکنم کی گفته تو بهتری؟ بهتر نیست فقط سلیقه و معیارش فرق داره و خودشم هزینش رو میده و اینجاس که میرسیم به همون فضولی و بیشعوری.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مرتب بچین تو کیسه بده به نیازمند.خودتو راحت کن .منم کسی برام لباس کهنه دخترشو فرستاد خیلی ناراحت شدم ...

نه من همچین کاری نمیکنم 

من میریزم تو حیاط خودشون بدن نیازمند 

فردا میگن آره برداشت تو خونه تن بوش کرد الکی به ما می‌گفت من کهنه تن بچم نمیکنم

مگه دیوونم بچم کوچیک کنم 

م

عزیزم من درک میکنم چی میگی ...منم خیلی بهم بر میخوره 

از الان برخورد جدی داشته باش تا عادتشون نشه کهنه آوردن برای شما رو و شأن شما و حد خودشون رو بدونن!!

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من به شوهرم گفتم میگه نه مادرم منظوری ندارن تو همه چی میخوای نوش حذف در بیاری من یکبار مادرشوهرش گفت ...

وقتی بهشون قبلاً گفتی که لباس دست دوم دوست نداری نباید میداد معلومه قصدش اذیت کردنته

لباس فرق داره اونم بچه پوستش حساسه شاید یکی مریضی پوستی داشت قارچ باکتری ...چطور دلتون میاد لباس است ...

بله!

آلمان انسان درجه یک درد، ایران انسان درجه ۵! 

موقعی که تو قلمرو ایران امثال  ابوعلی سینا پایه‌ی دانش نوین رو پیریزی می‌کردند، تو جنگل سیاه آلمان مشغول آدم خواری بودند! 

منتهی ایرانی جاهل خودش رو در برابر شهروند اون کشور حقیر می‌بیته و اگر اسمش بیاد انگار خیریه!

اگر خیلی مشکل دارید می‌توانید فقط پیام صحبتم رو بدون روایتش در نظر بگیرید! 

قدیم که بچه‌ها بیشتر به دنیا می اومدند تو دوره‌همی‌های خانوم ها همراه خودشون لباس های تر و تمیز موند ...

چرا این روحیه همیاری برای جاریم نداشتن 

برای بچه سومش همشون چند دست لباس نو بردن 

دلم میخواست ببینم مادرشوهرش جرات داشت لباس های کهنه نوه دخترش ببره براش یا نه