2777
2789

من اشتباه قضاوت کردم 

فک میکردم عروسه ازین عروس های مظلوم و بسازه

نگو قبلا هم ازدواج داشته و همین روش رو پیش گرفته 

و کلا اعصابم خورد شد از قضاوتم 

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

همین الانم اشتباه میکنی قضاوت میکنی داستان رو از دهن خودش شنیدی؟

ن نشنیدم ولی تایپیک قبلی ک زدم اشتباه بود قضاوت بود 

فردا میگم پاک کنن

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قابلیت حذفم نداره

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اره قابلیت حذفم نداره

چرا به نی نی یار میگی حذف میکنه روزای زوج

من طلا بردم تو همین سابت خیلی ها بهم توهین کردن

عیب نداره عزیزم تو که عروسی ک منظورمونه نیستی

با توجه به شرایطت بردی منم اگ تو موقعیت تو بودم و داشتم شاید میبردم

عیب نداره عزیزم تو که عروسی ک منظورمونه نیستیبا توجه به شرایطت بردی منم اگ تو موقعیت تو بودم و داشتم ...

جالبه اونا راضی شدن و امضا کردیم هدایا پس گرفته نشه 

خانم های سایت راضی نمیشن 😂😂🤦‍♀️

جالبه اونا راضی شدن و امضا کردیم هدایا پس گرفته نشه خانم های سایت راضی نمیشن 😂😂🤦‍♀️

اینجا هرکی نشسته نظر مینویسه باور کن برای فرار از فکر و دغدغه زندگی هست.خودم تا دلم میگیره میام ببینم چه خبره چهار تا نظر میدم فکرم وا شه 

همزاد پنداری میکنم و ....

ولش کن حرف بقیه رو 

من طلا بردم تو همین سابت خیلی ها بهم توهین کردن

از اخر دست خودت موند؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

جالبه اونا راضی شدن و امضا کردیم هدایا پس گرفته نشه خانم های سایت راضی نمیشن 😂😂🤦‍♀️

عزیزم تو عقدنامه نوشتین اینو؟ 

عزیزم تو عقدنامه نوشتین اینو؟

نه برای وکالت طلاق که می‌خواست بهم بده نوشتیم 

که در ازای مهریه و وکالت طلاق بهم دادن و هدایایی که طرفین در زمان زوجبت به هم دادن هم نمیتونن ادعایی داشته باشن

نه برای وکالت طلاق که می‌خواست بهم بده نوشتیم که در ازای مهریه و وکالت طلاق بهم دادن و هدایایی که طر ...

یعنی تو دفتر اسناد رسمی بصورت یک قرارداد امضا کردین ؟ زیر همون حق طلاق نوشتین دیگه؟ 

اون زنایی که بهت پریدن از حسادته پس😆