2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد لباسای خواهرزاده و برادر زاده رو بیاره برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 6862 بازدید | 195 پست

برو بنداز تو همون حیاط خونشون 

بعضیا حد خودشونو نمیدونن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من از این حرکتشون بدم اومده برای بچه برادرشوعرام همشون لباس نو خریدن حالا جمع کرده لباسای همونجا آور ...

خدایی حق داری منم بودم ناراحت میشدم و عصبانیتمو نشونشون میدادم در مقابل توهین نمیتونم ساکت وایستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر ب اندازه ی کافی لباس گرفتین برای بچه تون ، 

اونا رو بدید ب نیازمند 

و یه چیزی الان شما مادر هستین ، 

تک تک ناراحتی هاتون روی خودتونو نی نی گلتون اثر داره 

دیگران ارزش ندارن ک خودمونو اذیت کنیم بخاطرشون

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

اصلا نپوشی چن سال دیگ همون جاری خواهر شوهر و بچهاشون طعنه کهنه پوش بزنن سر بچت،خیلی محترمانه ببر بگو ما خداروشکر میتونیم واس بچمون چن دست لباس بگیریم بده ب نیازمند اگ سراغ دارین.

چون برای بچه جاریم همشون لباس نو چند دست خریدنحالا بچه من آورده لباس بچه جاریم که ده بار توش کثیف کر ...

خب میتونی این موضوع رو به شوهرت حتی به مادرشوهرت با لحن اروم بگی 

قبل بچه جاریت بچه دیگه ام بود؟ 

سخت نگیر ولی ناراحتیتو اروم و رک و راست بگو

کاربر جدید نیسم !♡
من از این حرکتشون بدم اومده برای بچه برادرشوعرام همشون لباس نو خریدن حالا جمع کرده لباسای همونجا آور ...

عزیزم خودت ببر پس بده بگو خداروشکر خودمون خریدیم بچم کهنه پوش نیست 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خب میتونی این موضوع رو به شوهرت حتی به مادرشوهرت با لحن اروم بگی قبل بچه جاریت بچه دیگه ام بود؟ سخت ...

من به شوهرم گفتم 

میگه نه مادرم منظوری ندارن تو همه چی میخوای نوش حذف در بیاری 

من یکبار مادرشوهرش گفت مستقیم گفتم من لباس دست دوم تن بچه نمیکنم 

حالا باز داده شوهرم اوره 

امشب میرم پرت میکنم تو حیاطشون بدون حرفی بزنم برمیگزدم

یکی از افراد خیلی ثروتمندی که می‌شناسم و تو آلمان شرکت و شریک خارجی داره، وقتی بچه‌اش بزرگ شد به در ...

لباس فرق داره اونم بچه 

پوستش حساسه 

شاید یکی مریضی پوستی داشت قارچ باکتری ...

چطور دلتون میاد لباس استفاده شده تن بچه تون کنید 

اه اه 

المان و اینا هم که داستان سرایی بود برلی تاثیر چرت و پرتاتون

🥰                 

حتما خودت ببر به مادر شوهرت پس بده بگو بچم لباس داره دوست ندارم کهنه بپوشهاگر فکر میکنی شوهرت جلوتو ...

من فقط می‌خوام همش از پشت در پرت کنم تو حیاط 

قبلا ی بار گفت لباس بچه ها هست لباس نخر

مستقیم گفتم لباس کهنه آن بچم نمیکنم 

حالا برای حذف من در بیاره داده شوهرم برام بیاره

شده آینه دق من