2777
2789
عنوان

بازگشت با سوزوندن فلفل سیا

196 بازدید | 17 پست

ی چیزی امروز تو اینستا دیدم خیلی عجیب بود نوشته بود بیقرارکردن یکی با سوزوندن فلفل سیا ک سوره روش بخونی..کسی انحام داده؟اینا واقعیه؟!😐😑😑😑

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنید این کارها رو هرچی هرچی میگه انجام ندینببین پست پربازدید هم زده برای حرز گرفتنتو اینستا هر اراج ...

ولی خیلیا نوشته بودن جواب گرفتن اینش عجیب بود

نه به نظرم واقعی نیست کسی که دوست داشته باشه تلاش میکنه برات و میمونه اونی هم که بره نمیخواستت حالا برگردع تو خودتم بکشی نمیخوادت درد بکشی بهتر اینه کسی برگردع که نمیخوادت

میگم جون کردم و نشد خیلی کارا 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

با دعا نشد، با نمكو فلفل سوزوندن نشد با چله برداشتن نشد واسم ، چى بگم حالا

امتحان کردی؟سوره چی خوندی؟نوشته بود سوره قدر بدون بسم اله

نه به نظرم واقعی نیست کسی که دوست داشته باشه تلاش میکنه برات و میمونه اونی هم که بره نمیخواستت حالا ...

دقیقا بنظر منم ارزش نداره همچین برگشتنی..بعدم ب صلاحت نباشه پشیمون میشی ازکارا و خوب نمیشه

واسه برگشت

شبای جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۱۴تانادعلی صدتا صلوات بگو بعد فوت کن ب عکسش

یا بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبه سوره ضحی رو ب نیت برگشتش بخون

تاوقتی ک برگرده شبای جمعه این دوتاکارو انجام بده)

___

اگ نامحرمه بزار نیتت پاک باشه

بخون ب نیت این ک اینقدر مهرت بیفته ب قلبش ک برگرده بیادخواستگاریت

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

نه به نظرم واقعی نیست کسی که دوست داشته باشه تلاش میکنه برات و میمونه اونی هم که بره نمیخواستت حالا ...

حالا من کاری ب فلفل سوزوندن ندارم

میگن خدا ی ادمو رو ب دودلیل وارد زندگیت میکنه

یا بخاطر امتحان یا بخاطر سرنوشت

اگر فلان دعارو چله روبگیری برا برگشت نامحرم و برگرده

به احتمال خیلی زیاد اون ادم همونیع ک قراره سرنوشتت باهاش رقم بخوره

_

واینکه چق اسم کاربریت قشنگ بودد

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

حالا من کاری ب فلفل سوزوندن ندارممیگن خدا ی ادمو رو ب دودلیل وارد زندگیت میکنهیا بخاطر امتحان یا بخا ...

اون که رفته دیگه نیاد بهتره اگع دونفر عاشق هم باشن هیچوقت به کات نمیرسه که بازگشت داشته باشه به نظرم 

مرسی🥺❤️

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟