خیلی خوش گذشت همیشه ازش خوشم میومد 26 سالشه همسن هستیم چن ماه ازم بزرگتره و با هم علوم آزمایشگاهی خوندیم و اون همیشه شاگرد اوله کلاس بود و زود هم تونست کار پیدا کنه و بره سرکار. الان تو آزمایشگاه کار میکنه اونوق من هنوزم کار پیدا نکردم . نمیدونم چرا قسمته من این پسره نبود؟ چرا باید الان پار تنرم کسی باشه که دوسش ندارم؟ چرا اون نباید مال من میشد؟ باور کنید 4 سال از دانشگاه گذشته اما هنوزم به فکرشم. همیشه به این فکر میکنم چرا اون نشد؟با اینکه تو اون تایم خیلی از خدا خواستم تا برا من بشه اما نشد🥲 با اینکه خیلی هم رفیق هستیم. اما اون زیر بار مسئولیت عاشقی و این چیزا نمیره. از طرفی میگم اگه عاشق بودیم جدا شده بودیم از یه جنبه رفاقت بهتره. اما دارم یک عمر با پار تنری زندگی میکنم که اونقدر ها هم دوسش نداشتم. اون خیلیییی دوسم داره. اما من نه. شایدم من لیاقتش رو ندارم اما واقعا از ته قلبم دوسش ندارم. اما اینو خیلی دوس داشتم 😭😭هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم. خیلی هم بهم میومدیم. تنها کسی بود که تو زندگیم عاشقش شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پارتنرت رسمیه یا دوست وایناست؟ بعضی وقتااون کسی که میخوایم نمیشه شایدبه صلاحت نبوذه چی بگم والا
نه رسمی نیس. دوسش ندارم زیاد یه جورایی بزور باهاش هستم از بیکاری اما اون مدام از خانواده ی ایکبیریش میگه خسته شدم حالم از خانوادش بهم میخوره بدجوررر. من اصلا تو 26 ساله عمرم عاشق نشدم فقط یبار شدم عاشقه اون همکلاسیم شدم.
طفلی نداره. 24 ساعت فقط بلده از خانواده ی ایکبیریش برا من تعریف کنه بچه ننه. ازش خسته شدم.. حالم از خانوادش بهم میخوره.. اما همکلاسیم یه جنتلمن به معنای واقعی هس آنقدر باکلاسهههه❤️🥲همیشه تو قلبم نگهش میدارم..
من حقیقتش نمیگم پارتنرت ادم خوبیه یا نه چون اصلا نمیدونم ازشاما حس میکنم چون دوستش نداری و وارد راب ...
والا راستشو بگم اوایل اومد جلو گف میخوامت.. منم دوسش نداشتم الانم ندارم اما وابسته شدم اما مشکل اصلیم باهاش خانوادش هس من خانوادش رو اصلا نمیپسندم در حده خانواده ی من نیستن. 5 تا دخترن.مادر هر سال بچه میزاد و اینم با آب و تاب میاد برام تعریف میکنه آدم دروغ گویی هم هست.. مامانشم از اوناس که حتی با، سنش هم ژل زده. اینم مدام میاد از خانوادش برام میگه اعصابم بهم میریزه. در کل دلم میخواد با کسی باشم که از خانواده اش برای من نگه. خودم که اصن نمیگم. فرستادن عکس خانوادم برای دیگران ممنوعه اما اون میفرسته
شمابااون زیریک سقف نرفتین که اونوفراموش کنین ایناافکارشیطانیه
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
منم یکیو همینطور دوست داشتم رابطه کات شد بعد دوسال زمان جنگ اومد ولی دیگه دوستش نداشتم
چون دست رد به سینه ات خورده برات عقده شده وگرنه علاقه ایی به پسره نداری
مطمئنم اگر روزی بیاد سمتت قبولش نمیکنی
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم ) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍