2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد لباسای خواهرزاده و برادر زاده رو بیاره برای بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2733 بازدید | 153 پست
ماشالا چه خونسردی شما من بودم امپر چسبونده بودم😂😂

آخه خانواده همسرم آدمای شری هستن مخصوصا مادرش

منم واسه اینکه دعوا درست نکنه وقتی میاورد میزاشتم کنار چیزی هم نمیگفتم ولی تن بچه م نمیکردم و رد میکردم میرفت

لباسهای کهنه میداد و به همسرم میگفت مال خواهر زاده ته نوعه نوعه اصلا تن نکرده به بعضیاش هم خودش با ینجاق کوچیک اتیکت لباس وصل میکرد درصورتی که خیلی ضایع بود که لباس خیلی استفاده شده بعد از چندسال دیدن هرچی میدن من تن بجه نمیکنم دیگه ندادن😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس فرق داره اونم بچه پوستش حساسه شاید یکی مریضی پوستی داشت قارچ باکتری ...چطور دلتون میاد لباس است ...

انتقال بیماری از البسه‌ی تمیز و ضد عفونی شده هم اولین باره باهاش آشنا شدیم! 

مثلاً طرف یکسال پیش یک بار لباس تن بچه‌اش کرده و بعد بچه رشد کرده و دیگه مصرف نشده، یک سری خودش انداخته ماشین و اتو کرده، یک سری دیگه هم کسی که می‌گیره می‌شوره و اتو می‌کنه و تن بچه‌اش می‌کنه، و این باعث بیماری‌های هولناکی می‌شه که فقط شما اطلاع دارید! 

بله!آلمان انسان درجه یک درد، ایران انسان درجه ۵! موقعی که تو قلمرو ایران امثال ابوعلی سینا پایه‌ی د ...

ایرانی ِ جاهل ؟؟ 

آلمان درجه ۱ ؟؟

خب برو لباس کهنه های مردمو بپوش آگاه 

میخوای بیا لباسای استفاده شده ی منو هم ببر 

که حسااابی با فرهنگ جلوه کنی

🥰                 

نه من همچین کاری نمیکنم من میریزم تو حیاط خودشون بدن نیازمند فردا میگن آره برداشت تو خونه تن بوش کرد ...

ننداز. ببر رک و با لحن آروم بگو مگه نگفتم نمیخوام چرا زحمت کشیدید فرستادید؟... برای بقیه هم لباس کهنه خریدید؟... به هر حال دستتون درد نکنه تو فامیل میگم لطف کردید به فکر نوه و عروس باردارتون بودید کسی فکر نکنه هدیه ندادید یا بعدها محتاج کمکی بودید فکر کنن من کم لطفم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه من ندارد نیستم ندارم باشم انقد دلیل نیستم لباسی که ده بار نوه هایش توش کثیف کردن تن بچه اولم بکنم

اینقدر به خودت حرص نده ممکنه واسه بچه ت بد باشه،  به زور که تن بچه ت نکرده فرستاده شما استفاده نکن اینهمه الم شنگه به پا کردن نداره که! خدایی نکرده اتفاقی سر بچه ت بیاد میگن به خاطر کاری بوده که کردی. پس بزار بچه صحیح و سالم دنیا بیاد بعد شما استفاده نکن. بزرگ شد بهشون پس بده. بگو ممنونم جایی استفاده نشد. تمام

قدیم که بچه‌ها بیشتر به دنیا می اومدند تو دوره‌همی‌های خانوم ها همراه خودشون لباس های تر و تمیز موند ...

شما آقا هستی متوجه این حساسیت و نکته سنجی ها و مسائل زنانه نمی شید !

میشه بیشتر از این روی مواضعتون تاکید و اصرار نکنید ؟!

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

قدیم که بچه‌ها بیشتر به دنیا می اومدند تو دوره‌همی‌های خانوم ها همراه خودشون لباس های تر و تمیز موند ...

شما داری از طرف خودت حرف میزنی 

اسی به هر دلیلی این موضوع رو دوست نداشته 

از اول همش داری بهش توهین میکنی و خودتو فیلسوف میدونی.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

ننداز. ببر رک و با لحن آروم بگو مگه نگفتم نمیخوام چرا زحمت کشیدید فرستادید؟... برای بقیه هم لباس کهن ...

من انقد اعصابم خورده برم اونجا مطمعنم نمیتونم آروم حرف بزنم یا چیزی میگم بدتر میشه 

خودتون میگید قدیم الان زمونه و آدما خیلی فرق کردن

تغییر زمانه هم یکی از بهانه‌‌های بعضی برای اعمال ناشایست و بی‌خودشونه!

اگر چیزهای خوبی در گذشته داشتیم که الان رو به فراموشی و کنار گذاشتنه، از خودمون باید شروع کنیم و دوباره احیاش کنیم.

بله!آلمان انسان درجه یک درد، ایران انسان درجه ۵! موقعی که تو قلمرو ایران امثال ابوعلی سینا پایه‌ی د ...

عزیز تو چی میگی برای خودت 

من میگم بدم میاد برای بچم لباس دست دوم کسی تنش کنم 

نداشته باشم با چنگ و دندون برای بچم لباس میخرم کهته کسی تنش نمیکنم 

ک فردا بچم تحقیر کنن همین جاریم چهار روز دیگه طعنه برنه که کهنه بچه من تنش کردی 

تو باید اونور قضیه رو هم ببینی

اونم جاری بیشعور من که همینطوری طعنه میزند و منت میذاره

قدیم تا جایی که همه میدونن از فقر و نداری و جنگ زدگی و کمبود امکانات بود که لباس کهنه میپوشیدن ملت 

با کلمات بازی نکن 

خودتو شاید بتونی گول بزنی 

ملت آگاه الان رو نه

کامنتات برای  دهه ۶۰ خریدار داره 

🥰                 

آره مگه بچه من کمتر از بچه اونا هست که مهمه اونا رو تنش کنم تازه بچه اولمم هست من انقد بهم فشار اومد ...

والا من یکی اینکارو با بچم بکن جگرم اتیش میگیره بچمو ببینم کهنه کسی بخوام براش بپوشم

اینقدر به خودت حرص نده ممکنه واسه بچه ت بد باشه، به زور که تن بچه ت نکرده فرستاده شما استفاده نکن ا ...

دست خودم نیست بخدا 

نمیتونم حرص نخورم 

من اصلا نمیتونم 

مگه برای من امشب صبح میشه ؟

نه باید زود بدم پس 

فردا پس فردا میگن آره تن بوش کرد تو خونه الکی به ما میگه نپوشیده

من بخدا خواهر شوهرام و جاریم و مادرشوهرش می‌شناسم 

اصلا بگم خواهر شوهرم و مادرشوهرش خبر بچم رو خواستن 

جاریم محاله من میشناسمش 

من وقتی یک بار گفتم جلو مادرشوهرش و هواعرشوعرام که لباس کهنه تن بچم نمیکنم 

چرا لباسای کهنه جمع کنه بده بیاد