2777
2789
فقط درس خوندن نیست رزومه خوب میخواد مقالات معتبر، کتب ترجمه یا نوشته شده، مدرک زبان و دوره هایی که گ ...

مقاله معتبر یعنی حتما باید کله خارجی چاپ بشه ژا تعداد زیاد تو سیویلکا و همایش ها داشته باشی حله گلم

مقاله ک نیاز ب کشف چیزای جدید نیست؟😂اگه غیر اینه اشکال نداره میتونم وقت بزارم

ترم چند لیسانسی؟ چون وقتی درس های تحلیلی داده و روش پژوهش پاس کرده باشی که همه رشته دارن، اینو بدونی و حتی پروپوزال نویسی و اینام انجام داده باشی به صورت تمرینی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تلاش کنه خیلی ی نفر با نمرات خیلی خوب از دانشگاهای امیرکبیر و اینا چی شانسش هست؟

فارغ التحصیل های سال های قبل اون دانشگاه ها که سابقه تدریس دارن هنوز هیأت علمی نشدن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

مثلا فیزیک باشه یا روانشناسی چی من دانشجومعلمم میخوام ببینم با اون سهمیه فرهنگیان و خودمم درس بخونم ...

هر دو اشباعن

شاید بتونی توی همون دانشگاه فرهنگیان تدریس کنی اما آنچنان پیشرفتی نداری اونجا

فکر میکنی همه پارتی دارن؟ ۹۰ درصد هیئت علمی ها روی پای خودشون جلو رفتن با همت بسیار زیاد 

مقاله معتبر یعنی حتما باید کله خارجی چاپ بشه ژا تعداد زیاد تو سیویلکا و همایش ها داشته باشی حله گلم

امتیاز همایشی کمتر از بقیه مقالاته

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

تموم شد اون دوران

این که امسال لغو شد

ولی جانبازان ، شهدا و مفقودالاثر و آزادگان همشون سهمیه دارن بنظرم چیز مسخره ایه اوکی شهدا جانبازان آزادگان قابل احترام بی احترامی نمیکنم ولی گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل؟ 

بنظرم تو حوزه تحصیلات و پزشکی و اینا پارتی و سهمیه اصن نباید باشه که متاسفانه کل مملکت ما پارتیه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

ممنونم

قبلا بود امسال لغو شد بعید نیس دوباره عوض بشه قوانین ....

دوست مامانم عضو هئیت علمی بود دخترش دامپزشکی ی شهر دیگه قبول شد با سهمیه هیئت علمی چند سال پیش رفت پزشکی دولتی شهر خودشون ناحقیه واقعا

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

پارتی هم تاثیر دارهسابقه تدریس؟ مقاله؟ سن؟

فعلا دارم کارشناسی میخونم دانشجومعلمم 

ولی خب اگه پارتی بازی نکنن میتونم تلاش کنم دانشگاه تهران ارشد دکتری بگیرم مقاله هم تا جا داره بنویسم 

نمیدونم شانس دارم یانه

پس چجور مقاله هایی باشه اوکیه گلم یعنی کجاها شرکت کنم کجا چاپ بشه؟چون تو سایتای خارجی فکر نکنم بتونم ...

نشریات و مجلات پژوهشی ایرانی هم هستن لزوما نیازی به خارجی بودنش نیست

بعدشم نباید بگی نمیتونم که... هیئت علمی میدونی چرا هیئت علمیه؟ صرفا بحث تدریسش نیست. برای تدریس حق‌التدریسی میارن. هیئت علمی باید بتونه با پژوهش‌هاش رنک علمی دانشگاه رو بالا ببره. هر ساله باید مقاله های مختلف بنویسه و توی پژوهش فعال باشه

قبلا بود امسال لغو شد بعید نیس دوباره عوض بشه قوانین ....دوست مامانم عضو هئیت علمی بود دخترش دامپزشک ...

اره پارسال من شنیدم یکی گفت از سهمیه ام استفاده کردم دیگه نپرسیدم چجوریه…

برد فقط با سهمیه دار هاس😃😃💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

فعلا دارم کارشناسی میخونم دانشجومعلمم ولی خب اگه پارتی بازی نکنن میتونم تلاش کنم دانشگاه تهران ارشد ...

پس درست حدس زدم هنوز کارشناسیت تموم نشده واحد روش پژوهشت رو جدی بگیری خیلی از سوالات اولیه ات راجع به مقاله نوشتن برطرف میشه