2777
2789
درآمد هیئت علمی رشته های وزارت بهداشت خیلی بیشترهجذب هیئت علمی رشته های تاپ دانشگاه های تاپ واقعاااا ...

حالا اگه هیئت علمی فرهنگیان بشمم راضیم😂

فکر نمی‌کنم دیگه زیر 50 ام ب اونا بدن 

جمله آخرت رو متوجه نشدم 

سهمیه کی تقسیم بر چهل میشه؟اونایی که هیت علمی آن؟ایثارگران رو میدونستم این و نههههههه برگاممم

نه ایثارگرانو میگم

یا رزمندگان تقسیم بر ۱۵میشه

اصن عدالت اموزشی ر.یده

داغووون وضعیت آموزش و پرورش اسفناک همه چی گرون کلا....

۷۰ درصد رتبه‌های تک رقمی کنکور و ۷۰ درصد رتبه‌های زیر هزار کنکور  سمپادی ان کجای دنیا اینه؟ یعنی رسما مدرسه عادی بودی باید ده برابر کار کنی ده برابر تلاش کنی یا بری بمیری دیگه جایی قبول نمیشی 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جز تلاش کردن گزینه ی دیگه ای نداریدر زندگی باید دست از تلاش برنداری یکی میگفت موقعی ک دور اول ترا ...

ی بخش دو دل بودنم اینه ک اگه واقعا اطلاع و پارتی بازیه برم روانشناسی بخونم ادامه بدم حداقل مطب بزنم بعدها 

اخه روانشناسی غ مرتبطه برام مثلا فکر کنم تا سی سالگی نتونم بخونم ک تعهدم تموم بشه از طرفی اونموقع سن هیئت علمی شدن نیست دیگه 

باید انتخاب کنم الان نمیدونم راست میگن نمیشه هیئت علمی شد و پارتی یا نه

نه ایثارگرانو میگمیا رزمندگان تقسیم بر ۱۵میشهاصن عدالت اموزشی ر.یدهداغووون وضعیت آموزش و پرورش اسفنا ...

خدا به دادمون برسه اعصابم بهم ریخت بخدا کاش انقد برام مو شکافی نمیکردی دختر🥲🥲💔

ما فقط میتونیم بمیریم وگرنه به هیچ جای نمیرسیم و دستمون بند نیست…

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

خدا به دادمون برسه اعصابم بهم ریخت بخدا کاش انقد برام مو شکافی نمیکردی دختر🥲🥲💔ما فقط میتونیم بمیر ...

🥲نه پارتی داریم نه خانواده مجلسی نه حق کسیو میخوریم انگار اینجا رسم برعکسه

بقیه قبولی ها هم یا از نمونه دولتی ان یا شاهد و... بچه های مدارس عادی باید زجر بکشن اوکی قبول اونا زحمت کشیدن قبول شدن ولی به چه قیمتی 

ی بار ششم به هفتم میزارن که هر کی دوست داشت بیاد ی بارم نهم به دهم رسما بچه ها رو توچین میکنن رو ی عده هاص تمرکز میکنن امکانات معلم خوب تدریس عالی و... همونام رتبه میارن وگرنه الان کی دیگه از روستاهای بلوچستان رتبه میاره مکر تک و توک خیلیییی کم اونا نون خوردن ندارن 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

🥲نه پارتی داریم نه خانواده مجلسی نه حق کسیو میخوریم انگار اینجا رسم برعکسهبقیه قبولی ها هم یا از نم ...

خودت جواب خودتو دادی دیگه نه خانواده نه سهمیه نه پارتی هیچی نداریم پس توقع نباید داشته باشیم باید بسوزیم و بسازیم همیشه هم قربون خدا برم جای حق نشسته ولی کو؟

بیخیال خواهر هرچقد بیشتر بهش فکر کنیم بیشتر داغون میشیم🥲🥲💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

خودت جواب خودتو دادی دیگه نه خانواده نه سهمیه نه پارتی هیچی نداریم پس توقع نباید داشته باشیم باید بس ...

اینجا مثی که خدا هم قهرش اومده

چی بگم...

خودت دانشجویی یا دانش اموز؟

اینجا مثی که خدا هم قهرش اومدهچی بگم...خودت دانشجویی یا دانش اموز؟

دقیقااا…

من دوسال موندم چیزی نشد 💔

دانشجو ام عزیز 

دقیقااا…من دوسال موندم چیزی نشد 💔دانشجو ام عزیز

موفق باشی✨🌿

حالا تو اون رقابت اگه خیلییی درس خونده باشم شانسش هست؟

ببین من از کارشناسی تا دکتری شاگرد اول بودم. همه مقاطع رو هم یک ترم زودتر گذروندم.  متخصص رشته خودم هستم و مدارکمو از تهران گرفتم. مقاله و کتاب دارم و دوتا زبان بلدم. الان چهار ساله دارم شرکت میکنم و هیچ جا نمیخوان. شما دیگه باید خیلی غول باشی. مدام در حال مطالعه باش و همه مطالب به روز رشته خودتو از بر باش. کتاب و مقاله بنویس و زبان هم مدرک داشته باش. انشالله بشه