2777
2789
عنوان

امضای کارزار مسکن ملی جهت رسیدگی

104 بازدید | 17 پست

سلام.مایه عده مستاجرین شهر رفسنجان هستیم که ۳ سال پیش بابت مسکن ملی ۴۰ملیون پول دادیم حالا توی یه بیابون بی آب وعلف یه تیکه زمین بهمون دادن که تا سالهای سال آب وبرق وگاز اونجا نمیره حالا گفتن اگه میخوایین شروع به ساختتون بدیم باید۷۵ ملیون پول بدین .اگه این کارزار رو امضا کنین بالا بره مسئولین رسیگی کنن دعای خیر خیلیا پشت سرتونه.خداخیرتون بده.

خب بگو کجا برن امضا کنن دیگه اسم سایت رو بگو یا اسکرین شات بگیر 

لینک نمیتونی بزاری متاسفانه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بگو کجا برن امضا کنن دیگه اسم سایت رو بگو یا اسکرین شات بگیر لینک نمیتونی بزاری متاسفانه

اره نمیدونستم لینک نمیشه گذاشت.گفتم توی سایت کارزار.توی قسمت جست‌وجو رفسنجان تایپ کنن میاد بالا فکر کنم دومی باشه

عزیزم ما خودمون مسکن ملی ثبت نام کردیم خونه ساختیم همه شروع کردن به ساختن زمین خالیش دو نیم میلیارد ...

حالا شما بی زحمت یه امضاکن بره بالا زودتر آب وبرق وگاز بیارن اجازه بدن بسازیم.دیگه نمیتونیم کرایه خونه بدیم

عزیزم ما خودمون مسکن ملی ثبت نام کردیم خونه ساختیم همه شروع کردن به ساختن زمین خالیش دو نیم میلیارد ...

توی یه استان بزرگ شاید ولی اینجا نهایت ۱۵۰ قیمت بخوره.۴۰ ملیون سه سال پیش طلا خریده بودیم بیشتر سود میکردیم بااین قیمت‌های بروز مصالح حالا اجازه ی ساخت نمیدن

خب اب و برق نمیره امتیازشو بفروشین ! این از اون طرح الکیاس

تعهد محضری امضا گرفتن که حق فروش ندارین.زمینو میگیرن.بعدم ۹۹ سالس .یعنی اونی که میخری معلوم نیس چی بشه