2777
2789

بخاطر حسودیا و عقده ها و دخالت های گل  خانوادش بخصوص مادر و خاهر مطلقش بحثمون میشد بعد بجای اینکه اونارو جمع کنه زندگی منو خراب کرد درخواست طلاق داده 

خودشم هر چی میشه میره ب اونا میگه همیشه کلا دخالت میکردن 

زور داره مشکل از اوناست بعد اون نمیخاد زندگی کنه 

سه ساله عقدم رابطه کامل داشتیم عروسی هم نگرفتن

اینم بگم ک همون اول بسم الله بهم زگیل تناسلی داد خودش میدونست بیماره 

بعد سه سال عقد میگه میدونی چقد سخته باید مسئولیت تورو قبول کنم!!!!

سنتی بوده ازدواجم خودش منو دیده بود پسندیده بود اومدن اصرار اصرار ک عقد کنیم 

شوهرم ک رسما بهم میگفت ببین چجوری میرینم تو زندگیت 

باباشم سر ی مهمونی زنونه ک اصلا مردا شرکت نداشتن اومد تهدیدم کرد ک اگر نیای زندگیت و خراب میکنیم 

از اونورم میگفت خودتو علاف من نکن زندگی کن نیستم 

گیر بد کسایی افتادم 

اگه با مدااااام تاپیک زدن مشکلت میخواست حل بشه تاالان شده بود بجای وقتت رو‌اینجا تلف‌کردن و یه‌متن رو‌کپی کردن برو‌پیش یه مشاوری بزرگتری‌عاقلب کسی بتونه کمکت کنه عزیزم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمام مهریت رو بگیر

طلاقت رو هم بگیر 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه پررو 

ولی مطمئن باش ضربه ش میخوره 

اینجوری که تعریف کردی 

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

حس میکنم خودت میدونی باید طلاق بگیری اما میترسی

من تابحال برای کسی طلاق تجویز نکردم اما اگه تو عقد که باید احترامت حفظ بشه ، اینطور بهت توهین میکنن، این زندگی هیچ رقمه درست بشو نیست

بازم خودت مختاری گلم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عزیزم جدا شی خیلی بهتره خودش میخواد طلاقت بده دیگ چ بهتر

خداروشکر کن بچه نداری از این فقط

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیزم جدا شی خیلی بهتره خودش میخواد طلاقت بده دیگ چ بهترخداروشکر کن بچه نداری از این فقط

مشکلم بیماری ک داده و عواقب بعدش د الکی الکی مطلقه شدنمه برای آدم زور داره خودشون بیان خودشونم خراب کنن

زیگیل تناسلی گرفتی دختر خوب چرا نرفتی دادخواست طلاق ندادی ؟مهریه تو کامل بگیر برین بهشون معلومه ساد ...

اونکه اره زیادی احمق بودم 

چ مهریه ای قسطی شده سالی یکی اونم آک پیدا بشع بتونم بگیرم فعلا ک گم و گوره 

همه چیش ب اسم خانوادشه