2777
2789

دوستان خیلی سوال که چرا خارجیا اینقدر شادن نماز نمی خونن روزه نمیگیرن ولی سختی ندارن مشکل ندارن شادن 

دوستان شیطان قسم خورد که دشمن انسان میشه کاری میکنه فقط عده کمی شکر گزار باشن حالا یه سوال از شما ….شما یه بچه ای داری که خیلیییی خوب عاقل باهوش  راه درست میره یه بچه ای داری عاقل باهوش ولی راه رو همش خطا میره  حالا یه دشمن  سر سخت داری که ناراحته از اینکه این بچه تو خیلی خوبه و درست مسیر قدم بر میداره خب طبیعتا هرکاری میکنه که بچه تو زمین بخوره هرکاری از دستش بر میاد میکنه دعا مینویسه بدشو میگه گاهی وقتا دوست میشه باهاش به راه بد میکشوندش دقیقا شیطان برای فرد مومن و فرد‌ی که مومن نیست اینطوری شیطان گفت من اگه فردی خوب باشه اول میام وسوسه میکنم کار بد انجام بده اگه انجام نداد مدام تو ذهنش شک شبه ایجاد میکنم افکارش خراب میکنم اگه باز به خدا پناه برد نماز خوند خوب بود باز براش از طریق دیگه دردسر درست میکنم  مثل مشکل مالی یا یکاری میکنم خانوادش اذیتش کنن و اگه بازم با خدا بود بزرگ‌ترین نیروم که دوستا بد هست سمتش میفرستم خدا تو قرآن گفته وقتی انسان تو اون دنیا میاد میگه ای کاش این فرد به دوستی نمیگرفتم دقیقا شیطان فقط فرد مومن هدف میگیره چون اونی که مومن نیست داره کار گناه اشتباه انجام میده هر از گاهی هم یه کار خوب ولی این مومن که مدام داره در راستا خدا حرکت میکنه همه تمرکزش رو انسان مومن ( مثال بزنم یک فردی تو یه ارگانی پرونده ای دستش بوده که اگه اون پرونده حل می‌کرد خیلیا به حقشون میرسیدن زن اون فرد در دوران پی ام اس بوده شیطان وسوسش میکنه که برو زنگ بزن همسرت تو ذهنش بهش هی میگه بگو به شوهرت اونجا مادرت این حرفو زد تو اونجا احترام منو نگه نداشتی اینقدر رو مخ این طرف میره که مرد پرونده پرت میکنه و کار عقب می افته ) شیطان همیشه تو وجودت نمیاد بعضی وقتا میبنی از زمین زمان برات دردسر درست میکنه تا ایمان تو از بین ببره 

بى گمان، شيطان دشمن شماست، پس او را 

دشمن بداريد؛ [زيرا] جز اين نيست كه او 

گروه خويش را فرا مى‌خواند تا 

از اهل آتش شوند