بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امکان انتقالی از یک شهر به شهر دیگر و یا تغییر رشته
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
حالا تو اون رقابت اگه خیلییی درس خونده باشم شانسش هست؟
فقط درس خوندن نیست رزومه خوب میخواد مقالات معتبر، کتب ترجمه یا نوشته شده، مدرک زبان و دوره هایی که گذروندی
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
اره با همه اینا میگم شانسش هست یعنی یا باز ممکنه نه
اره شانسش هست
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫