2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 17904 بازدید | 512 پست

سلام خانم دکتر مهربون تبریک عرض میکتم .فقط ی سوال داشتم اگه ممکنه بهترین پزشک مغز واعصاب رو اگه امکان داره معرفی کنید فرزند منcPهست اومدم تهران پیش چند نفر اما کارشون تجاری بود 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم دکتر، خیلی خیلی تبریک میگم بهتون، ایشالا همیشه همینطوری بدرخشید و موفق باشید، خیلی خوشحال ...

سلام عزیز دلم

خیلی ممنونم از شما😍♥️

امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی🌱🩷

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

به به 

خانم دکتر عزیز، تبریک میگم😃😁 خیلی پیگیر بودم ببینم روان میارید یا نه. نورو انتخاب بهتریه واقعا

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

چقدر خوشحال شدممممممممممممم براتتتتتتت 🎈😍از صبح میگم برم سایت ببینم نتایجت چی شد منتظر بودم برنامم ...

ای جانم عزیزمممم😍😍😍

چه بامزه که حواست بود

مرسی مهربون 😍♥️

خیلی خوشحال شدم پیامت رو دیدم

امیدوارم همیشه بدرخشی 🩷🌷

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نه مشکل مالی اونجوری که ندارم خدا رو شکر من لیسانس میکروبیولوژی هم دارم مرسی

خداروشکر

نه از این جهت منظورم بود که خیلی دیر به درامد میرسی و مستقل میشی

عه خب  خوبه احتمالا یه سری واحدها رو تطبیق میزنن برات

مبارک باشه انشاالله بهترین جراح و پزشک متعهد بشین

ممنونم عزیزم♥️♥️♥️

البته این رشته داخلی مغز و اعصابه(صرع و msو سکته و سردرد و...)

جراحیش جداست

والا خانم دکتر من انقدر توو فکر درآمد افتادم هیچ لذتی از قبولی پزشکیم نمی برم...

واقعا دارم پیر می کنم خودم رو

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

سلام خانم دکتر مهربون تبریک عرض میکتم .فقط ی سوال داشتم اگه ممکنه بهترین پزشک مغز واعصاب رو اگه امکا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم♥️

خدا حفظشون کنه🩷

ببینید من که هنوز دوره ام رو شروع نکردم اما در دوران کارآموزی در نورولوژی بزرگسال تمام اساتید بیمارستان سینا خیییلیی خوب بودن مخصوصا استاد مقدسی 

حالا نمیدونم ایا در زمینه cp و کودکان کار میکنن یا نه

ولی از اساتید اطفال  استاد حیدری فوق تخصص نورولوژی اطفال در بیمارستان مرکز طبی خیلی کارشون خوبه و از همممه جای ایران می‌رن پیششون

به به خانم دکتر عزیز، تبریک میگم😃😁 خیلی پیگیر بودم ببینم روان میارید یا نه. نورو انتخاب بهتریه واق ...

ممنونم 

اخی عزیزم😁♥️

اتفاقا وقتی ویرایش کردم همممه یه نفس راحت کشیدن گفتن وااای خداروشکر که عوض کردی حیف بود فلان بیسار😂😂

والا خانم دکتر من انقدر توو فکر درآمد افتادم هیچ لذتی از قبولی پزشکیم نمی برم...واقعا دارم پیر می کن ...

اشباه میکنی 

کیف دنیا رو ببر

من الان در گنج خود نمیپوستم😁

ممنونم اخی عزیزم😁♥️اتفاقا وقتی ویرایش کردم همممه یه نفس راحت کشیدن گفتن وااای خداروشکر که عوض کردی ...

آره واقعا بهترین انتخاب

بیمارای نورو گسترده تر هم هستن، روانپزشکی اما مریضاش خُلق آدم رو گرفته میکنه

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

آره واقعا بهترین انتخاببیمارای نورو گسترده تر هم هستن، روانپزشکی اما مریضاش خُلق آدم رو گرفته میکنه

مرسی واقعا دلم گرم شد خانم دکتر

دقیقا بابام هم نگران همین یود

و وبینارهای انتخاب رشته رو با مامانم گوش کردم گفت مهدیه روان به درد تو نمیخوره 

نورو رو گوش کردیم گفت این برای تو عالیه

بعد من چون مامانم خیییلییی من رو میشناسه حتی بهتر از خودم و خیلی بهش اعتماد دارم عوضش کردم