2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 18021 بازدید | 513 پست
اوکی پس همون سیب سبزاسی موفق باشییی پر قدرت ادامه بده اگه هم خواستی درخواست دوستیمو قبول کنفعلا بایی ...

البته سیب سبز هم خیلی خلاصه است ها 

ولی برای علوم پایه حداقل زمان ما منبع به درد بخور دیگه ای نبود

ژلوفن رو برای پره میگرفتن بچه ها 

به نظرم تمرکزت رو پره باشه از استاژری خوب بخون از رو qb بعد برای پره هم همه رو qb بزن

باشه عزیزم حتما

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

البته سیب سبز هم خیلی خلاصه است ها ولی برای علوم پایه حداقل زمان ما منبع به درد بخور دیگه ای نبودژلو ...

اسی من دندونم راستی

آزمون پره انترنیمون رو جدید گذاشتن من نمیدونم منابع چیه ولیاز طریق  همون علوم پایه که مسیر واضحتر و منابع مشخصتره ایشالا میخوام استریت بشم

اما نمیدونم اصلا استریتی تو دندون خوبه یا نه چون آخرش ما بیشتر کارمون عملیه

راستی بعضی وقتا میگم خر شدم نرفتم پزشکی چون درساش باحاله و تخصصش تنوع زیاد اما جدی روحیه تحمل خون زیاد و اینا نداشتم 🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی من دندونم راستیآزمون پره انترنیمون رو جدید گذاشتن من نمیدونم منابع چیه ولیاز طریق همون علوم پای ...

ااهاان

نمیدونم راستش 

پس آره رو همین علوم پایه برو جلو

از سال بالاییات بپرس ببین نظرشون چیه 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ااهااننمیدونم راستش پس آره رو همین علوم پایه برو جلواز سال بالاییات بپرس ببین نظرشون چیه

الان که میگن دندونم بیشتر به سمت تخصص رفته

دیگه نمیدونم والا

سال بالایی اصلا محون یا فانتومن یا درمانگاه ما فقط تو دانشکده ایم🫠😂

الان که میگن دندونم بیشتر به سمت تخصص رفتهدیگه نمیدونم والاسال بالایی اصلا محون یا فانتومن یا درمانگ ...

اره مطمئن باش میره

الان اغلب تخصص های ما هم داره میره به سمت فوق

آره راست میگی شما از اونا جدایین😂😁

ببین تو اینستا بپرس

سلام عزیزم تبریک میگم باعث افتخار که نی نی سایت همچین اعضای تحصیل کرده و موفقی داره 

فقط یسوال تو دورانی که درس میخوندی هم سیتالوپرام می‌خوردی؟ آخه دکتر بهم داده این قرص رو ،چون درس میخونم ترسیدم و نخوردم ،احساس می‌کنم رو تمرکز اثر داره و ممکنه یه چیزایی تو مغزم تغییر کنه و شوق و اشتیاقم از بین بره 🥴🤣از طرفی هم استرس دخلم رو آورده 

...
سلام عزیزم تبریک میگم باعث افتخار که نی نی سایت همچین اعضای تحصیل کرده و موفقی داره فقط یسوال تو دور ...

سلام عزیزم

ممنونم خیلی لطف داری♥️♥️

نه من تازه 1 ماهه شروع کردم که برای رزیدنتی آروم باشم

اما تاثیری روی تمرکز نداره

روی خواب و اشتها هم تاثیری نداره

فقط میلی جنسی رو کم میکنه که اگر مجردی خیلی هم خوبه😂😁

اگر دکتر تشخیص میده بخوری حتما بخور نگران نباش

دوستم هم تو دوران مطالعه و فرجه فلوکستین می‌خورد

رتبش از من هم بهتر شد

آفرین . طرح رو بعد از تخصص میگذرونید . هیچ شرایطی وجود ندارد که کلا از طرح بشه معاف شد ؟؟

ممنون 

بله میشه مجموعا 4 سال

چرا رتبه های 1 تا 3 امتحان تخصص از طرح تخصص معاف میشن

رتبه 1 تا 10 کنکور (شاید این هم 1تا3) از طرح عمومی معاف میشن

تک فرزندها هم طرح عمومی ندارن

ویه سری سهمیه ای ها که نمیدونم چه جوری معاف شدن

چقدر خوشحال شدممممممممممممم براتتتتتتت 🎈😍

از صبح میگم برم سایت ببینم نتایجت چی شد منتظر بودم برنامم تموم شه بیام 🙃🙃

وایییییییییییی ذوقققققققققققق مرگگگ شدم 😍😍😍🎈🎈🎈😁😁😁💕💕💕

حس میکنم خودم قبول شدمم 😅😁💓

نیجه زحماتتو گرفتی🤩😘😘

انشالله همیشه موفق باشی خانوم دکتر😎😎🌸❤❤❤

راستی چیشد فرهنگیان اوردی؟

من دو ساله دانشجو فرهنگیانم😂🤌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^