2777
2789
عنوان

گزینش آموزش پرورش کسایی که تجربه دارید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
یهو الان رفت رو مخم اعصابم خورد شد نمیدونم راستش کسی از شهرمون نمیشناسم

تو کارنامه زده آخرین نمره قبولی  ربطی به شناخت کسی نداره

شما چند شدید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینبار فقط سابقه دارا و امتیاز دارا قبول شدن دوست من با نمره ۴۰۰ بدون امتیازو سابقه قبول نشد!!

آره خیلی ها با نمره بالاتر از ۴۰۰ هم رد شدن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خیلی خوبه ولی حد نصاب همه شهرا تقریبا از ۴۵۰به بالا شده دوستم با ۴۰۰ بدون امتیاز نتونست قبول بشه شما ...

من خام 350 

با بومی 550 

البته رشته با رشته و شهر با شهرم فرق داره

من خام 350 با بومی 550 البته رشته با رشته و شهر با شهرم فرق داره

بومی که زیاد به درد نمیخوره چون ۸۰ درصد داوطلبای شهرت تقریبا بومین همشون این امتیازو دارن ولی خامت خوب بوده افرین

بومی که زیاد به درد نمیخوره چون ۸۰ درصد داوطلبای شهرت تقریبا بومین همشون این امتیازو دارن ولی خامت خ ...

عزيزم يعني ايشون ٢٠٠ امتياز بابت بومي بودن بهش دادن؟

چقدر زياد من كه هيچ امتيازي ندارم حتي بومي

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
عزيزم يعني ايشون ٢٠٠ امتياز بابت بومي بودن بهش دادن؟چقدر زياد من كه هيچ امتيازي ندارم حتي بومي

بله.. بنظرم باید استان ثبتنام میکردی که بومی لحاظ نمیشه ..اشتباهه جایی که بومی لحاظ میشه غیر بومی ثبتنام کنه