2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 16914 بازدید | 510 پست
مرسی واقعا دلم گرم شد خانم دکتردقیقا بابام هم نگران همین یودو وبینارهای انتخاب رشته رو با مامانم گوش ...

با داداش من یه بیمارستانین😅اون رزیدنت چشم هست سال دو مثل خودتون استریت شد

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

با داداش من یه بیمارستانین😅اون رزیدنت چشم هست سال دو مثل خودتون استریت شد

کدوم بیمارستان؟

من هنوز انتخاب نکردم بین امام و سینا و شریعتی

ولی احتمالا سینا بزنم یا امام

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بیمارستان؟من هنوز انتخاب نکردم بین امام و سینا و شریعتیولی احتمالا سینا بزنم یا امام

سینا

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

سینا

اونجا چیکار دارن؟

چون چشم تهران که میره فارابی 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مبارکه خیلی❤️

ممنونم عزیزم❤️

دوست عزیز انشالا همیشه موفق باشیو موفقیت هات پشت سر هم باشه

مرسی عزیزم

انشالله همیشه شاد و سلامت باشی ♥️

خداروشکرنه از این جهت منظورم بود که خیلی دیر به درامد میرسی و مستقل میشیعه خب خوبه احتمالا یه سری و ...

مرسی 

اره اون که صد در صد ولی بازم مهم نیست برام 

نمراتم خوب نیستن فکر نکنم 💔😂

میگم سالانه چند نفر ازمون دستیاری قبول میشن ؟

اونجا چیکار دارن؟چون چشم تهران که میره فارابی

عزیزم ببین من آنچنان اطلاعی ندارم چیکار می کنه و...فقط می دونم گاهی هم میره اونجا اگه دوست داری درخواست دوستیم رو قبول کن آیدیش رو بهت بدم باهاش صحبت کنی در رابطه با بیمارستان و...راهنماییت کنه

در ضمن خود تهران نمی خونه دانشگاه ایران تهران می خونه

سلام فاطمه جونم خوبی عزیزم؟کجایی کم پیدایی؟بچه هات خوبن؟

سلام مریم جان‌ قربونت برم. من ک هستم کم و بیش شما ک اصلا نیستی.😅

همون برنامه شیفت_خواب/ شیفت_خواب دیگه😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مرسی اره اون که صد در صد ولی بازم مهم نیست برام نمراتم خوب نیستن فکر نکنم 💔😂میگم سالانه چند نفر از ...

قربونت

ببین نمیدونم دقیقش رو ولی تقریبا از 14000 نفری که شرکت میکنن مثلا تا حدود 6000 آخرین رتبه های قبولی درمیاد

عزیزم ببین من آنچنان اطلاعی ندارم چیکار می کنه و...فقط می دونم گاهی هم میره اونجا اگه دوست داری درخو ...

نه مرسی من از رزیدنت های خودمون سوال میکنم

بیمارستان سینا فقط برای دانشگاه تهرانه بچه های دانشگاه ایران بیمارستان های خودشون رو دارن و اونجا نمیرن

نه مرسی من از رزیدنت های خودمون سوال میکنمبیمارستان سینا فقط برای دانشگاه تهرانه بچه های دانشگاه ایر ...

عزیزم من دروغ که ندارم بگم...دانشگاه ایران قبول شده رتبه اش هم ۲۰۰ بود من ازش پرسیدم سینا هم میری یا نه گفت گاهی یه سری کارا پیش میاد میرم

دکتر کرمنژاد رزیدنت سال دو گرچه دیگه داره میره سه