2777
2789

منم سختی زیاد کشیدم ولی همچین حماقتی نکردم 

حتی بعد یه اتفاق خیلی بد ک هنوزم تو غمشم موهام بلندتر از همیشه م شده و حداقل از این بابت خوشحالم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سختی زیاد کشیدم ولی همچین حماقتی نکردم حتی بعد یه اتفاق خیلی بد ک هنوزم تو غمشم موهام بلندتر از ...

هیچ چیز دنیا دیگه اهمیت نداره 

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱

من کلا وابستگی به مو ندارم 

خیلی راحت کوتاه میکنم 

بارها بلند شده و رفتم تا شونم کوتاه کردم 

مو برا کوتاه کردنه دیگه 

خیلی کیف میده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من قبل پارسال بهمن ماه زدم موهام زیرباسنم بودش البته فروختم گفتم حیفه۲۳تومن فروختم کم خریدن

مگه موهاروهم میخرن من نیم ساعت پیش کوتاه کردم حتی نرفتم آرایشگاه خیلی راحت کوتاهشون کردم وریختمشون دور همه میگفتن چه موهای قشنگی داری ولی من انگارباخودم لج کردم

من کلا وابستگی به مو ندارم خیلی راحت کوتاه میکنم بارها بلند شده و رفتم تا شونم کوتاه کردم مو برا کوت ...

ولی من عاشق موهام بودم اما الان اگه بگن ازته باید بزنیشون حتما میزنم

منم وقتی شدیداحساس غم میکنم موهامو کوتاه میکنم .این عکس چه ربطی به موهات داره؟

خیلی دوست دارم خودموازاون بالا پرت کنم ولی من یه مادرم اون عکس یاداورخیلی دروغاست خیلی نامردیا دیشب این عکسو گرفتم و امروز که فرداشه کوتاه کردم موهامو من بخاطرمادربودنم نتونستم خودمو بکشم ولی حداقلش موهامو کوتاه کردم 

چرا ناراحتی میخوای بامن درددل کن

ینفرچندسال پیش امدتوزندگیم همه جورنامردی بهم کردورفت ازاعتمادم ازسادگیم ازدلسوزیم نهایت استفاده روکردورفت دیروز دیدمش باز حالم بدشود چرابهش اعتماد کردم چراانقدر اذیتم کرد مگه من بااین دنیاوآدماچیکارکردم که جوابم اینه جواب اعتماد این نیست این که اون آدم انقدر بی رحم ونامردهست عجیب نیست ولی اینکه من ساده گذشتم ازکاراش عجیبه گذشته دروغ بودیاالان ؟مگه آدم می‌تونه انقدرعوض بشه  این آدم بی رحم نامردواقعیشه یااون آدم مهربون گذشته چراانقدربدشده شایدم ازاول بود ولی هنوز موقع نشون دادن بدیاش نبود دیگه هیچ انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم قلب غرور اعتماد همه چیزموازدست دادم و ازهمه مهم تراعتبارم وهمش باخودم میگم بخاطرکی ایناروازدست دادی ؟اون شخص فهمید چیاروبخاطرش ازدست دادی؟ هه اون آدم باوجوددونستن همه اینا بازم به ضربه زدن به نامردی کردن ادامه داد اصلا براش مهم نیست چه بلایی سرمن آمد برام دعا کن بتونم بخاطربچه هام حالموخوب کنم دعاکن گذشتموفراموش کنم

ینفرچندسال پیش امدتوزندگیم همه جورنامردی بهم کردورفت ازاعتمادم ازسادگیم ازدلسوزیم نهایت استفاده روکر ...

می‌دونم گذشته آدم چیزی نیست که فراموش بشه نمی تونی گذشتتوحذف کنی ولی کمتربهش فکرکن جاهایی که ممکن اون شخصوببینونرو بگوهراتفاقی برام افتادتجربه شد الان توزندگی الانت مشکلی داری  یافقط گذشته اذیتت میکنه؟