2777
2789

پنجشنبه اینده قرار عقدمون بود

چقدر حرف زدیم چقدر برنامه ریختیم 

مامانش برگشته بود گفته بود حس میکنم چشاش انحراف داره اونم اومد به من گفت خیلی دلم شکست خیلی چون چشای من انحراف نداره حس کردم مامانش دنبال بهونست زنگ زدیم گفتیم بیاین وسیله هاتونو ببرین ما دختر به شما نمیدیم بعدش خانواده اونا دیگه پیگیر نشدن پسره برگشت گفت چرا باهام اینکارو کردیو همین

حالم خیلی بده

از فشار عصبی همش دارم گریه میکنم که چرا من 

مگه چه گناهی کردم تا حالا دل هیشکیو نشکستم ولی هرکی از راه میرسه یه ضربه به من میزنه

دیروز از حرص رفتم دکتر گفت چشات خیچ انحرافی نداره و سالمن 

کاش اروم شم کاش خدا یه نگاهی به دل من بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به خاطر این حرف گفتید بیاید وسایلتون ببرید؟ البته من نمیدونم اون پسر ازنطر موقعیت چجوریه وچقدردوستت داره. ولی توزندگی مشترک حرف ازاین بدترهم شنیده میشه فوری نباید طلاق گرفت

❤️❤️