2777
2789
عنوان

از اینکه روم عیب گذاشتن و رفتن دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3188 بازدید | 103 پست
زن عموی مامانم عروسی داشت خیلی ساکت بود مثلا عروسه میرفت کهنه دخترشو عوضدکنه یه لیوان اب جوش میریخت ...

چوب خدا صدا نداره خدا دیده لیاقت عروس خوبو نداره یه سلیطه جلو پاش گذاشته

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس خودت رد کردی عنوانت یه جوری نوشتی فک کردم رفتن پی کارشون و این حرفو بهت رسوندن که دلیل رفتنشون این بوده. ناراحت نباش خودت که میدونی سالمی و عیب و ایراد نداری خداروشکر کن قبل از عقد این حرفو زده راحت میتونی جواب رد بدی دیگم بهش فک نکن

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

چوب خدا صدا نداره خدا دیده لیاقت عروس خوبو نداره یه سلیطه جلو پاش گذاشته

ادم بیشرف باید اینجوری بشه حتما رسیده گوش این عروس کوچیکه که سلیطه چیکارا نکرده ادما با توجه به افراد اخلاق دارن واقعا

اخه گفتم چشام سالمه برگشت گفت من نمیدونم باید بریم دکتر اون بگه

وای همسرمنم اینجوری بودیه خودشیفته تمام عیار.الان داریم جدامیشیم.اینجورادمااعتمادبنفس ادموذره ذره نابودمیکنن.توروتبدیل میکنن به یه ادم افسرده که یه گوشه نشسته دائماازخودش ایرادمیگیره

ببین دقیق یادم نیست ولی آزمایش رو رفتیم و میخواستیم صبح بریم خرید که بهم زدمفکر کنم پرونده رو فرستاد ...

منظورم اینه تو ازدواجت نشخص شد قبلا ازمایشم رفتی؟

یا رفتی بگی دیگه ازدواجمون بهم خورد؟

منظورم اینه تو ازدواجت نشخص شد قبلا ازمایشم رفتی؟یا رفتی بگی دیگه ازدواجمون بهم خورد؟

نمیدونم مشخص میشه یا نه ، ولی من خودم از اول همه چیز رو گفتم، البته همسرمم خودش از اول میدونست

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

اگه بدونی چه خیری پشت این کار بود دیگه غصه نمی‌خوری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منظورم اینه تو ازدواجت نشخص شد قبلا ازمایشم رفتی؟یا رفتی بگی دیگه ازدواجمون بهم خورد؟

ببین منم بعد از آزمایش ازدواجم به هم خورد بعد از چند هفته یا یکماه رفتیم آزمایشگاه بهشون گفتیم ازدواج به هم خورد و پرسیدیم و پیگیر شدیم اگر پرونده ای هست بسته بشه که اگه برای بعد با یکی دیگه رفتیم آزمایشگاه اون متوجه چیزی نشه 

دقیق یادم نمیاد اما مسئول عکسم رو با برگه ای که روش بودم بهمون داد و گفت اینها رو به کسی نمیدیم مطمئن باشید محرمانه هست 

توام بعد دو سه هفته که مطمئن شدی دیگه همه چی تمومه وروحیه ات بهتر و پذیرش روحی ات برای بهم خوردن ازدواج اوکی شد برو آزمایشگاه و عکستو و بگیر و در این مورد باهاشون حرف بزن که آیا با نفر بعدی که اومدم متوجه میشه یا نه که قبلا با یکی اومدم اینجا 

ببین منم بعد از آزمایش ازدواجم به هم خورد بعد از چند هفته یا یکماه رفتیم آزمایشگاه بهشون گفتیم ازدوا ...

خب دیگه شمام محضر گرفته بودین صددرصد از اونام پرسیدین؟

چون تو سایت ثبت میکنن که برگه معرفی میدن

ولی چند نفر اینجا گفتن مشخص نمیشه چون نه محرمیتی بوده نه ازدواجی

فقط دنبال بهونه بوده تو که میگی دکترم گفته همچی اوکیه همون بهتر که این وصلت شکل نگرفت در آینده ننه پولاد زره پوستتو میکند... احتمالا خواهر یا برادر زادشو نشون کرده ولی خب نتونسته از فشار پسرش خارجشع ترجیح داده چند جلسه فقط بیاد و دل پسرشو نشکونه